Lumanare din ceara de soia-Jar

115 LEI

Lumânări parfumate Amurg , din ceara de soia. Acestea sunt turnate manual, în serii mici și ard mai lent cu o flacără mai rece, fiind astfel lumânări cu ardere mai lungă decat cele din parafină pe care le găsim in comerț.

Ceara de soia este o ceară moale, fabricată din materii vegetale (boabe de soia), fiind o resursă regenerabilă. Arde curat și nu elimină substanțe toxice în aerul pe care îl respirăm.
Produsă din ulei de soia hidrogenat, este în mod natural biodegradabilă.

Vasele, de asemeni, au povești nespuse, retrăind a doua viață sub o formă la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat, prin prisma reciclării lor. Iar aceasta le dă un plus de valoare, salvandu-le din Marea uitării și a neînsemnătății la care ar fi condamnate prin susținerea consumerismului agresiv al zilelor noastre. Susținem astfel micii întreprinzători și lucrurile mărunte dar care contează cu adevărat.

Pe pagina de prezentare
, poți vizualiza vasele speciale deja umplute, ce așteaptă cu nerăbdare noul cămin pe care sa-l încălzească cu arome încântătoare și cărora, după arderea lumânării, le poți găsi cu siguranță o altă întrebuințare sau le putem reumple, desigur, cu o reducere binemeritată pentru simplu fapt ca au mai trecut prin mâinile mele.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceara de soia, uleiuri parfumate

Dimensiuni: 27g ceara de soia/borcănel mic x 5 buc.
71g ceara de soia/borcănel mediu x 1 buc.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 8 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare