,,LUXURY SOAP II'' - SAPUN HANDMADE, ANTIAGING (cu:suc din struguri rosii & roiba)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (masline, cocos, orez, ricin), unt de cacao brut nerafinat, pulbere de roiba, extract de rozmarin, sare de lamaie, soda caustica puritate 99%, acid lactic, vitamina E vegetala, uleiuri esentiale (Cuisoare, Scortisoara si Ienupar), baton de scortisoara, cuisoare, coji de portocale, pulbere de nucusoara, sare de Himalaya si bombonele aurii (pentru decor).

Proprietati: Apa din reteta a fost inlocuita cu suc din struguri rosii, fiert cu mirodenii (scortisoara, nucsoara, cuisoare si coji de portocala).
Proprietatile sapunului:
- duritate = 35
- putere de curatare = 17
- putere conditionanta = 62
- putere spumanta (clabuci) =22
- cremozitate =24
Concluzie: este ,,varul sapunului ,,Luxury Soap I", cu unele modificari.
Este un sapun cu o duritate moderata, foarte spumant si conditionant, care curata bine.
SUCUL DIN STRUGURI ROSII - dintre componentii sai cu o importanta fundamentala: , , , , vitamine si acizi organici. Este de un real ajutor, in urmatoarele cazuri: insuficienta venoasa ori arteriala, si diverse boli de piele. Datorita taninului, are caracter astringent adica strange porii pielii si intretine pielea (mai ales tenul). Combate petele de batranete, pistruii si petele aparute odata cu sarcina. Tonifica pielea/ caracter anti-aging.
Foarte util in caz de circulatie periferica deficitara : extremitati reci (maini, picioare) ori celulita, deoarece imbunatateste circulatia sanguina. Ideal mai ales in anotimpul rece.
Efecte benefice si pe acnee ori piele alergica- care se irita usor de la praf, caldura,..datorita mirodeniilor pline de uleiuri esentiale antiseptice.
Are si un usor efect afrodisiac, relaxant si nu in ultimul rand efect antiaging/ anti-imbatranire .
Terapia cu suc de struguri (reintineriere)- este folosita in cabinetele de infrumusetare, si consta in: impachetari corporale, masti faciale, ionizari ale tenului, creme faciale, bai la cada, etc.

Fiecare sapun, este etichetat (data preparare, valabilitate, ingrediente, etc), si ambalat festiv.
Valabilitate: 1an.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Scortisoara si Ienupar, acid lactic, baton de scortisoara, cocos, coji de portocale, cuisoare, extract de rozmarin, orez, pulbere de nucusoara, pulbere de roiba, ricin, sare de Himalaya si bombonele, sare de lamaie, uleiuri esentiale Cuisoare, uleiuri vegetale bio masline, unt de cacao brut nerafinat, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 100 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023