- MACADAMICA - CREMA EMOLIENTA ptr. TEN USCAT

60 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: macadamia, jojoba, masline), unt de cacao, ceara emulsionanta vegetala, hidrolate florale (de : Rose, Flori de Portocal), vitamina E, uleiuri esentiale bio (de: Patchouli, Portocal), extract samburi Grapefruit.

Efecte - tinta:
ULEIUL DE MACADAMIA - hidratant, hranitor, emolient si restructurant exceptional, datorita procentului foarte mare de acid palmitoleic (=substanta grasa extrem de rara). Recomandat mai ales pentru o piele: fragila, tratamentul vegeturilor, cicatricilor.
ULEIUL DE JOJOBA - are o compozitie foarte asemanatoare cu sebumul; foarte bogat in vitamine: E si B; previne si reduce ridurile; efect antiaging.
UNTUL DE CACAO - stimuleaza sinteza de colagen, reda elasticitatea si tonusul pielii; prin continutul mare de acizi grasi, hraneste si protejeaza pielea si o face moale. Prin continut, are actiune calmanta asupra pielii; Datorita care este ,,ruda cu cafeina'', are puternic efect lipolitic adica de degradare/ topirea substantelor grase din celulele adipoase; Utila pentru orice tip de piele si in mod particular pentru pielea: normala, uscata, matura.
VITAMINA E - este vitala pentru organism (= blocheaza actiunea radicalilor liberi ce ataca membranele celulare de orice fel, fie ca e vorba despre piele sau alt organ) / actiune anti-oxidanta, anti-aging.
Conservare : 1-3 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.
Ptr o mai buna conservare, se recomanda pastrerea preparatului, in frigider!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Flori de Portocal, Portocal, extract samburi Grapefruit, hidrolate florale de Rose, jojoba, masline, uleiuri esentiale bio de Pat, uleiuri vegetale bio de maca, unt de cacao, vitamina E

Dimensiuni: 50 grame = 60 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023