Magnetit (cod 331)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Unul dintre principalele minereuri de fier este Magnetitul (Oxid de Fier: Fe3O4) care este si cel mai magnetic mineral natural de pe Pamant. De asemenea, acest oxid de fier are si proprietati ferimagnetice (nu numai ca el insuisi este un magnet permanent dar daca nu este magnetpoate fi magnetizat natural sau artificial, si poate deveni un magnet natural permanent. (Magnetitul magnetizat artificial poarta numele de Lodestone). Margelele cu care am realizat acest set provin din California/USA.
Daca n-ati stiut, Magnetitul a fost folosit in scopuri terapeutice inca de acum cateva mii de ani in urma.
Ceea ce ne-a ramas insa dovedit, este ca insasi Cleopatra purta un magnetit pe frunte (in locul chakrei Ajna, Chakra celui de-al treilea ochi) ca mijloc de pastrare a echilibrului energetic dar si pentru a-si pastra sanatatea si frumusetea.
Celebrul medic si alchimist elvetian Paracelsus (sec al XVI-lea)
a demonstrat teoretic si practic puterea vindecatoare a magnetilor.
Deci, nu gresim daca spunem ca una dintre cele mai vechi ramuri ale Terapiilor complenetare este Magnetoterapia iar Cleopatra poate fi considerata prima si cea mai importanta personalitate a acelor vremuri care a folosit Magnetoterapia in scopuri terapeutice.
Azi, sunt inregistrate peste o suta de milioane de pacienti care apeleaza la binefacerile magnetilor permanenti.
Clienta care va comanda acest set va primi informatii detaliate despre Magnetit si proprietatile sale terapeutice.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: 455mm, Accesorii tehnice argintate, Cord 7 strand 0 45mm Foxy Fle, Cord negru siliconat Foxy Flex, Magnetit de 12 8 6 si 4mm

Dimensiuni: Colier: 43-47cm/ 74 grame
Cercei: 5 cm / 12 grame (6+6gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023