"Maitreyi" (171)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Serpentinitul este un silicat de magneziu hidratat, in general verde, verde galbui, putand avea si incluziuni de Magnetit sau Hematit (de aceea se pot observa si pete maronii-negricioase) dar, si Calcit, cu pete albe. Una peste alta, aspectul sau este foarte aproape de pielea unui sarpe. Aceste pietre nu au nicio lagatura cu Jadul care este un alt mineral.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Serpentinitul este poate cel mai important csdou facut oamenilor de Maica nostra Pamanteasca, deoarece are cele mai armonizate vibratii cu energiile ei de MAMA.
Conform Evangheliei Eseniene, Maica Pamanteasca are ingerii ei care interactioneaza cu toate regnurile de pe Pamant si mai ales cu noi, oamenii. Aceste entitati exista intr-un plan paralel dar intr-o alta densitate.
De peste 6000 de ani, se accepta ideea existentei unor entitati divine (fie apartinatoare Tatalui Ceresc, fie apartinatoare Maicii Pamantesti)
In literaturile vedice sunt descrise fiintele supranaturale numite Devas (Sanscr. Deva: Ceresc, Divin, care imbraca doua aspecte: Deva- Masculin si Devi-Feminin
Asa a aparut denumirile de "Regatul Devic", "Imparatia Devica" sau "tărâmul Devic"
In ce-o priveste pe Maica Pamanteasca, ea "lucreaza" cu "ingeri"ca: Ingerul Iubirii si bucuriei, Ingerul Vietii; Ingerul Pamantului, Ingerul Aerului, Ingerul Apei, Ingerul Soarelui. Ei toti se manifesta si material.
Aceste entitati energetice se impart si ele in mai multe categorii: fiinte angelice mai inferioare (care comunica direct cu noi, oamenii) si au diferite nume: Nimfe, Zâne, iele, Gnomi, Elfi si fiinte angelice superioare (care au rol de conducere) si se numesc Elohimi (din ebr. Elohim: cei Puternici, Exceptionali, divinitate consacrata constructiei si reconstructiei Universului. Catastrofele, Uraganele, Cutremurele sunt "reglaje" ale acestor entități impotriva agresiunii fizice si mentale ale omului față de natură.

Serpentinitul ne faciliteaza conectarea la aceste fiinte angelice descrise pana acum, entitati cu care Mama Pamanteasca ține VIU Pământul.

Cel mai frumos exemplu de colaborare intre om si aceste entitati, il gasim in romanul de exceptie a lui Mircea Eliade, "Maitreyi", publicat in anul 1933.
Cand Allan se afla in situatia de incerca o relatie fizica si concreta cu Maitreyi, aceasta ii spune ca nu se poate, deoarece are deja un alt iubit: un pom!!!!
Iata cuvintele ei:
Este înalt şi mândru, dar atât de gingaş, atât de mângâietor... Nu mă mai puteam despărţi de el.
Stam ziua întreagă îmbrăţişaţi şi i vorbeam, îl sărutam, plângeam. Îi făceam versuri, fără să le scriu, i le spuneam numai lui; cine altul m ar fi înţeles? Şi când mă mângâia el, cu frunzele pe obraz, simţeam o fericire atât de dulce, încât îmi pierdeam răsuflarea. Mă rezemam de trunchiul lui, ca să nu cad. Fugeam noaptea din odaie, goală, şi mă urcam în pomul meu; nu puteam dormi singură..

Daca esti o Maitreyia ... si simti mangaierile Ingerilor Mamei nostre Pamantesti, sigur te va atrage acest set de Serpentinit... Dar, doar dacă....


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Pandantiv 40x40x6mm, Serpentinit de 8 si 6mm, Snur matase oliv

Dimensiuni: Colier: 52 (+5) cm/ 50 grame
Pandantiv rombic 40x40x6mm/6 grame
Cercei: 4,5 cm / 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023