Mala 108 sfere aventurin

132,61 LEI149 LEI

Mala cu 108 pietre semiprețioase din aventurin.
Elementele folosite sunt din argint 925.
În mod tradițional, aceste șiraguri se folosesc in meditație și rugăciune însa oricine se poate bucura de frumusețea lor, putând fi purtate ca accesoriu.


Ce este mala?
Șiragul Mala este un colier alcătuit din 108 mărgele, făcute fie din sâmburi, fie din diverse pietre, cristale sau chiar lemn.
Mala devine personală și impregnată cu energia proprie după ce este folosită o anumită perioadă de timp, aducând suport energetic prin folosirea ei sistematică.
Tradițional, șiragul Mala este făcut din 108 mărgele, însă exista și variante făcute din 27 sau 21 de mărgele, care pot fi folosite pentru meditații mai scurte.
Mala înseamnă în limba sanscrită cunună sau coroană. Mala este un șirag de mărgele folosit în rugăciunea budistă. Se numără cu ajutorul lor de câte ori a fost spusă o mantră sau a fost practicată o respirație.
In Budismul tibetan se folosesc Mala cu 108 mărgele. Sunt multe motive pentru care a fost ales acest număr. Se pare că ar fi în total 108 dorințe nutrite de muritori, tot atâtea minciuni, tot atâtea iluzii. Potrivit tradiției, dacă in timpul meditației zilnice numărăm câte 108 respirații putem atinge iluminarea


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argint 925, aventurin

Dimensiuni: sfere 6mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Calitate superioara! Recomand!

  Anonim | 05.11.2023

 • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

  Anonim | 14.08.2023

 • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

  07.05.2023

 • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

  07.05.2023

 • Un produs care imi da o stare de bine, imi place ca are si o greutate potrivita si sta bine in mana , aspect placut si lungimea exact cum mi-am dorito, pietrele sunt placute la atingere.

  24.04.2023