Malachit-Azurit (071)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Despre Malachit, s-ar putea scrie volume intregi si tot n-ar putea cuprinde maretia, farmecul misticismul si ezoterismul acestei pietre.
Din înaltimile Sinai spre Suez, Malachit-Azuritul s-a extras înca de acum peste 6000 de ani.
In Israel s-a extras Malachit de peste 3000 de ani iar din Marea Britanie de peste 3800 de ani (din Malachitul extras aici s-au obtinut pana in anul 600 i.Hr. peste 700 tone de Cupru. Malachitul este un mineral de Cupru, mai precis Carbonat de Cupru si creste in mase botryoidale fibroase sau de tip Stalagmita, foarte asemanatoare cu o conopidă.
In Latina i s-a spus "Molochitis" dar numele îi vine din greacă: Molochites Lithos:
Piatra-nalbă verde, deoarece cromatica sa duce cu frunza de Nalbă.
Azuritul, tot un mineral pe baza de Cupru are numele din persana veche "Lazhward" (piatra azurului, datorita albastrului intens)
Fiind minerale pământoase, nu au o duritate mare si ca atare, bijuteriile din Malachit/Azurit trebuie intretinute cu delicatete.
Tot din aceasta familie extraordinara face parte si Chrysocolla si ea avand culoarea Albastru/Verde. Niciodata sa nu va uitati la pietre de Azurit, Malachit sau Chrysocola daca le gasiti sub alte culori decat Verde/Albastru; altminteri toate sunt falsuri.
Raphaell; Melody; Simmons; Ahsian, in lucrarile lor de specialitate au descris superb aceasta piatră mistică și foarte protectoare:
"Malachitul, cu culoarea sa verde frumoasă și bogată, nu lasă nici o îndoială despre importanța sa ca bijuterie. Puterea și puterea sa opace necesită respect, fascinând privitorul. Cu toate acestea, mișcarea, fluxul și energia în liniile, cercurile și desenele sale calmează și primesc. Este primitor spiritual. Malachitul personifică verdele profund vindecător al naturii și reprezintă frumusețea înnăscută a florilor, copacilor, rădăcinilor și plantelor. Manifestă un verde devic profund care stăpânește planul material. Este o piatră de transformare, care o ajută în situații în schimbare și asigură o creștere spirituală. Vindecă la nivel fizic și emoțional, atrăgând impuritățile și stimulând Forța Vieții în întreaga aură și corp.

Setul prezentat acum, contine cca 80% Malachite si 20% Azurite, toate margelele fiind naturale si de buna calitate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Malachite si Azurit malachite, Snut matase verde

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 26 grame
Bratara: 18 cm/ 10 grame
Cerceii: 5 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023