Mângâierea lemnului (180)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Colier foarte lung (150 cm) pentru a putea fi purtat la două sau trei șiraguri, colier realizat cu mărgele din lemn.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Când suntem atrași de anumite lucruri, această atracție nu este întâmplătoare. Se spune "contrariile se atrag" și nimic nu poate fi mai adevărat ținând cont de Legea Atracției Universale.
Se spune că la început, modelul lumii a fost simplu, natura oscilând între Yin (Pământul) și Yang (Cerul) pe axa timpului.
Complexitatea lumii a apărut odata cu manifestarea materiei (prin densitate) și atunci au luat nastere cele cinci elemente care conțin, reprezintă și delimitează toate obiectele lumii înconjurătoare, inclusiv pe observator, Aceste cinci elemente create de Cer (Divinitae) reprezintă scheletul lumii întregi care găzduiește viața (ea însăși inclusă în acest schelet.
Lemnul, Focul, Pământul, Metalul și Apa.
Vorbim doar despre lemn, tematica setului prezentat acum.
Simbolizează nașterea (renașterea), începutul unui nou ciclu. Pentru corpul nostru fizic, Lemnul resprezintă Ficatul, Vezica biliară, Ochii, Mușchii, Tendoanele, Venele, Lacrimile iar în plan psihic, Lemnul reprezintă temperamentul, curajul de a lua decizii dar și mânia.
Acum, orice persoană iubește și este atrasă de Lemn, trebuie să își facă o introspecție deoarece organismul "cere" ceea ce are nevoie!
Așadar, toate care vă știti având probleme medicale din sfera amintită mai sus, țineți minte că podoabele sau bijuteriile realizate cu Lemn vă vor fi de mare ajutor!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Margele lemn

Dimensiuni: Colier: 150 cm
Două șiraguri la 70 si 80 cm
Trei șiraguri la 40; 50 si 60 cm
Cerceii (cadou): 7 cm/5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023