Mărțișor din hârtie, întărit pentru a putea fi pus în piept

De la 2 LEI

Mărțișoare din hârtie făcute prin tehnica quilling, ce pot fi personalizate prin schimbarea culorii și în anumite cazuri chiar și prin realizarea de modeluri cerute de la comandă de client.

Prețul pentru oricare dintre modelele afișate este de 2 lei iar prețul pentru modelele realizate la cererea clientului este de 2,5 lei (pentru schimbarea culorii nu se cere plată suplimentară, ci doar pentru realizarea unor modele diferite de cele prezentate).

Mărțișoarele sunt întărite încât să nu aibă doar scop decorativ, ci să poată fi efectiv purtate.

Aceste mărțișoare se pot realiza un număr mai mare decât cel existent în prezent pe stoc la comandă.

Durata de așteptare pentru realizarea mărțișoarelor poate varia în funcție de: numărul de mărțișoare recomandat, de perioada în care este plasată comanda și de alte tipuri de variabile. Însă pentru o comandă de aproximativ 10 mărțișoare într-o perioadă neaglomerată este suficientă o zi pentru finalizare. Dacă perioada este aglomerată vor fi necesare două zile sau chiar trei.

Se recomandă plasarea comenzii cu cel puțin cinci zile mai devreme decât data la care se dorește a ajunge produsul la dumneavoastră dacă alegeți livrarea prin curier rapid și cu trei-patru zile dacă alegeți prin easybox.

Se pot realiza totul la comandă și alte produse prin tehnica quilling precum felicitări, însă la acestea prețul este discutat cu clientul în funcție de cerințele aferente prețul fericirilor pornește de la 10 lei și poate crește.

Chiar dacă a fost întărit pentru a putea fi purtat, produsul este în continuare făcut din hârtie, deci recomandă manevrarea cu atenție.

Produsul vine ambalat într-un plastic protector ce să prevină deteriorarea acestuia, cât timp produsul este încă în plasticul protector riscul de deteriorare este scăzut.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: alte tipuri de hârtie, hârtie colorată cartonată, hârtie noncoloră cartonată, lipici, pix creion cariocă, plastic dur mediu, zale metalice, șnur mărțișor

Dimensiuni: variază între 2 și 7cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI
Ship&;Go(EasyBox): 15 LEI
Transport valabil exclusiv în Cluj-Napoca(livrare la domiciliu/adresă): 10 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut

Opiniile clientilor

  • Brățara arată superb. Raport preț-calitate bun. Stuff amabil. Am ales livrarea exclusivă în Cluj-Napoca și comanda a venit repede.

    Anonim | 20.03.2024

  • Minunată brățara și personal amabil, mai revin.

    Anonim | 20.03.2024

  • Comanda a venit foarte rapid Meterialul din care este facut este de calitate foarte buna Iar floricelele sint foarte foarte dragute Recomand cu incredere

    06.02.2024

  • Am comandat o pereche de cercei Arata super draguti, totusi sunt putin cam grei pentru urechile mele, dar ii folosesc pe post de breloc la chei si geanta

    Anonim | 06.02.2024

  • Pachetul a venit repede, ambalat foarte dragut, cu cateva surprize in interior. Colierul arata minunat. Recomand.

    03.12.2023