Mărțișor trifoi - Ziua femeii

21 LEI

Mărțișorul este realizat din lemn și decorat manual prin tehnica decoupage. Este șlefuit și lăcuit pentru protecție. La cerere se poate atașa magnet sau ac de broșă.

Mărțișoarele sunt ambalate individual, poartă șnuruleț alb-roșu și au cartonaș colorat.

DE REȚINUT: Nu uita că este un produs handmade și realizarea acestuia nu se poate reproduce 100% perfect identic și vor exista mici variații de la un produs la altul. Putem adapta formatul și textul în funcție de preferințele tale. Scrisul poate suporta mici modificări în cazul în care dorești text cu diacritice (nu toate fonturile suportă diacritice sau semne de punctuație). Pot apărea mici diferențe de culoare din cauza setarilor aparatului foto sau a monitorului.
Contraindicatii: nu se udă și nu se ţine lângă dispozitive care emit căldură.

Într-un mesaj privat te putem ajuta cu toate informațiile dorite pentru realizarea acestuia în funcție de preferințele tale.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carton, lac, lemn, magnet, metale comune, textile, vopsea acrilica

Dimensiuni: 5x5 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 21 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte mulțumită de cutia de amintiri primita, personalul de un real ajutor în materie de idei și realizare desenului personalizat! Mulțumesc mult!

  Anonim | 05.09.2022

 • Recomand cu mare drag! Setul este deosebit, culorile sunt vii!

  05.09.2022

 • Extrem de frumos lucrata, iar culorile sunt foarte vii si frumoase. Cat despre colaborare, totul a fost impecabil. Abia astept sa revin cu o comanda noua.

  Anonim | 24.08.2022

 • Produsele sunt minunate ca de fiecare data, este a 3-a oara când comand și sunt pe deplin mulțumită! Se vede multă dedicare în munca pe care o depuneți! Sigur voi revenii și pentru alte comenzi, faceți o treaba minunată! Va recomand cu drag!

  Anonim | 05.08.2022

 • Produsul este exact ca ce'l de pe site !este superbă cutia !Va mulțumesc foarte mult !atât pentru produsul comandat cat si pentru profesionalism !

  04.08.2022