Masca ayurvedica - pentru orice tip de par (cu: Amla, Shikakai, Ginseng, Bhringaraj si Methi)

33 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).
Ingrediente: plante ayurvedice sub forma de pulberi (Shikakai, Amla, Ginseng, Bhringaraj si Methi), gel din seminte de in, pantenol, proteine de orez, tensida lichida blanda, ulei esential de Ghimbir, Cosgard aprobat Ecocert.

Proprietati:
Preparatul este de ajutor oricarui tip de par, fiind un tratament natural de insanatosirea parului si scalpului (efecte anticadere par, promovarea cresterii parului, conditionare fire /descalcirea lor, anti-incaruntire).
In particular, beneficii pentru: parul subtire- moale, tern, parul care cade, cel cu tendinta de incurcare si parul incaruntit precoce.
Ginseng - fortifiant capilar (tonifica scalpul, stimuland astfel cresterea parului si combate caderea lui). Este de un real ajutor pentru parul fin si moale, precum si celui care cade.
Amla (Emblica Officinalis sau Indian Goosbery) - combate: caderea prematura a parului, matreata, mancarimile scalpului si incaruntirea prematura. Confera volum si stralucire,si face parul matasos.
Shikakai (Acacia concinna sau ,,fructele indiene pentru par'') - bun pentru orice tip de par, si in particular pentru: parul cu tendinta de incurcare, parul vopsit si tern.
- la nivelul scalpului: insanatoseste scalpul (intareste radacinile firelor de par / combate caderea parului, combate matreata, alunga infectiile fungice)
- la nivelul parului: previne ruperea si spicuirea, albirea prematura, si conditioneaza adica faciliteaza descurcarea firelor.
Bhringaraj (Eclipta alba) - cunoscut ca si ,,planta parului'' are urmatoarele efecte la nivel capilar: previne caderea prematura si subtierea firelor, repara firele deteriorate, promoveaza cresterea parului si lupta impotriva incaruntirii premature.
Methi (Trigonella foenum graecum) - hraneste scalpul, stimuleaza cresterea parului si ajuta impotriva caderii si alunga dermatitele seboreice
Gelul din seminte de in - prin mucilagiile continute, descurca parul si-l face matasos si cu volum.
Uleiul esential de Ghimbir - tonifica parul
Proteinele de orez - confera volum si hidrateaza.
Pantenolul - repara firele de par degradate, le hidrateaza, lubrifiaza, combate caderea, favorizeaza cresterea si calmeaza eventualele iritatii la nivel de scalp.

Mod-de-folosire:
Se aplica pe parul proaspat spalat (deci, dupa samponare) si inca umed, pornind de la radacani catre varfuri.
La final, se infasoara parul in folie alimentara (ptr a nu se usca, si a actiona mai mult)
Clatire cu apa calduta, apoi acidulata dupa circa 30minute (apa acidulata se poate prepara foarte simplu: in apa calduta se adauga 1-2 linguri de otet de mere).
Rolul apei acidulate este de a elimina orice reziduu de planta dintre firele de par, de a inchide scoamele, si de a face parul lucios.

Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, in loc racoros si ferit de lumina (ideal in frigider)
Prezentare: borcanele din sticla (100ml, 300ml)
Flaconul din imagine: 120ml.
Preparatul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv, gata de oferit cadou.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Amla, Bhringaraj si Methi, Cosgard aprobat Ecocert, Ginseng, gel din seminte de in, pantenol, plante ayurvedice sub forma de, proteine de orez, tensida lichida blanda, ulei esential de Ghimbir

Dimensiuni: 100ml (borcanel sticla hexagonal) = 33 lei
120ml (borcanel sticla tip amfora) = 39 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023