MASCA CALMANTA / LENITIVA - ptr. TEN INROSIT, CUPEROZA ori INFLAMAT

49 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: infuzie plante (musetel si galbenele), apa distilata, guma xanthana, turmeric pulbere, extract glicerinic de nalba, alantoina, ulei esential bio de Portocal.
Efecte-tinta: calmeaza tenul inrosit (cuperoza, eritroza faciala) ori tenul iritat / alergic, hidrateaza pielea si antiinflamator.
MUSETELUL - calmant puternic al pielii iritate ori alergice, functionand in special in caz de alergie la nivelul pielii, eczeme, sau mancarimi ale pielii. Inmoaie pielea, inlatura roseata, antiinflamator, si dermopurificant. Este un adevarat ,,elixir'' pentru tenul sensibil-iritativ (= adica, predispus la tot felul de alergii si pete de roseata)
NALBA - prin continute, are un util efect hidratant si antiinflamator la nivel de piele si mucoase. Protejeaza tenul uscat, combate iritatiile tenului sensibil, combate petele.
TURMERICUL - datorita continute, reuseste sa inhibe elastaza (= enzima ce distruge in mod normal elastina din pielea noastra, fiind responsabila de lipsa de fermitate a pielii si aparitia ridurilor; Este un aliat al pielii mature, careia ii confera luminozitate si tinerete.
Curcumina- calmeaza iritatiile pielii sensibile, elimina toxinele, accelereaza vindecarea ranilor, antiseptic/ antiinflamator (= infectiile tenului gras) si antibacterian (= elimina cosurile din radacina)
GUMA XANTHANA - este naturala: obtinuta din zahar si melasa; stabilizeaza emulsiile.
ULEIUL ESENTIAL DE PORTOCAL - hidrateaza pielea sensibila ori matura, dezinfecteaza orice tip de dermatoza, elimina bacteriile tenului gras -cu tendinta de acnee, iar datorita acizilor de fructe continuti, stimuleaza regenerarea pielii si intinerirea ei; trateaza cuperoza, petele, cicatrici.
ALANTOINA - proprietati: cicatrizante, calmante, regenerante.
Mod de folosire: se aplica pe ten (excluzand buzele si regiunea din jurul ochilor); Se lasa sa actioneze circa 15 minute (pana incepe sa se usuce), apoi se clateste cu pa calduta urmata de apa rece (ptr. inchiderea porilor)
Valabilitate: 3 luni
Pastrare / Conservare : in loc ferit de caldura si lumina, insa pentru o buna conservare, se recomanda pastrarea preparatului in frigider.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: alantoina, apa distilata, extract glicerinic de nalba, guma xanthana, infuzie plante musetel si gal, turmeric pulbere, ulei esential bio de Portocal

Dimensiuni: 50ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023