MASCA TONIFIANTA ANTI-CADEREA PARULUI (cu: SALVIE, URZICA, CEDRU)

35 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: infuzie mixta (din: Salvie, Urzica), apa minerala, ulei vegetal de ricin, ceara de albine, emulsifier vegetal, provitamina B5, uleiuri esentiale bio (de: Salvie, Cedru), extract de samburi de grapefruit.

Efecte-tinta: tonifica, intareste radacina firelor de par, combate caderea parului, inmoaie parul si-l face usor de pieptanat.
SALVIA - favorizeaza cresterea parului, il tonifica (foarte utila in alopecie / caderea parului) si inchide parul la culoare. Ii reda stralucirea si vitalitatea, conditioneaza parul.
URZICA - stimuleaza pielea capului, fortifica parul si limiteaza caderea acestuia; previne si vindeca matreata; regleaza sebumul scalpului si parului gras. Previne calvitia si alopecia androgenica.
EMULSIFIER VEGETAL - este un excelent conditionant pentru par, extras din uleiul de palmier certificat de ECOCERT (Germany- pentru producerea cosmeticelor organice). Are afinitate cu cheratina din par si unghii, deci fortifica cheratina. Descurca parul si reduce efectul static ce insoteste periajul, face parul moale si matasos fara sa-l sufoce precum fac ,,siliconii sintetici''.
VITAMINA E - regeneranta (= reface tesuturile si le mentine integritatea), cunoscuta si ca ,,vitamina anti-imbatranire'', si cu rol de conservant al preparatului.
PROVITAMINA B5 - hidrateaza parul si pielea capului, fortifica firele de par de la varf la radacina. Inmoaie si lubrifiaza firele de par, previne despicarea firelor de par si le repara pe cele deja existente (se fixeaza de firele de par mai precis de cheratina din structura lor, imbracandu-le in totalitate,si asigura coeziunea scoamelor de par, facandu-le mai puternice mai stralucitoare si o pieptanare mai usoara; calmeaza iritatia si mancarimile scalpului. Se potriveste tuturor tiputilor de par, dar in particular pentru: parul fragil-casant cu varfuri despicate, in cazuri de caderea parului, scalp sensibil sau iritat.
ULEIUL ESENTIAL DE CEDRU - regleaza sebumul de la nivelul parului si scalpului, si efect anti-matreata.
ULEIUL ESENTIAL DE SALVIE - este ideal ptr ingrijirea parului gras, regenereaza si fortifica scalpul si parul (foarte util in cazuri de caderea parului, si matreata), inchide culoarea parului.

Mod de folosire: se aplica pe parul uscat, de la varfuri catre radacini, masand usor. Se lasa masca 10-15 minute, sa penetreze fibra capilara si scalpul si se clateste cu apa simpla ori cu un sampon bland natural (daca aveti parul gras )

Valabilitate : 1-2 luni (la temperatura camerei), 3-4 luni (la rece: frigider)
Pastrare / Conservare : in loc ferit de caldura si lumina, insa pentru o buna conservare, se recomanda pastrarea preparatului in frigider.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cedru, Urzica, apa minerala, ceara de albine, emulsifier vegetal, extract de samburi de grapefru, infuzie mixta din Salvie, provitamina B5, ulei vegetal de ricin, uleiuri esentiale bio de Sal

Dimensiuni: 100 ml = 35 lei
200ml = 62 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023