Matanie simpla din agat portocaliu sfere 10 mm

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Agatul a fost foarte apreciat în Grecia Antică și în Egiptul Antic datorită frumuseții sale, dar mai ales proprietăților medicinale ale acestuia, fapt pentru care peste secole, agatul s-a răspândit și în Rusia, venind prin țările din Orientul Mijlociu. Agatele au fost populare și în India Antică, fiind purtate montate în bijuterii cu rol protector.

Vindecarea interioară Numeroase persoane suferă de mai multe probleme mentale din cauza creșterii rapide și a stresului cotidian. Cristalul de agat este capabil să vindece aceste probleme prin răspândirea pozitivității în aură și ajută individul să reducă stresul și anxietatea pentru a-și spori sănătatea mintală.
Creșterea chakrelor Conform mitologiei indiene și japoneze, chakra ia considerare fluxul de energie din corpul uman. Se spune că dacă chakra ta este blocată, s-ar putea să te simți slăbit și trebuie să o stimulezi cât mai curând posibil. Folosirea cristalului de agat ajută la stimulare chakrei.
Eradicarea conflictul interior în epoca antică, majoritatea oamenilor foloseau cristale de agat pentru a scăpa de conflictele interioare. Conflictele interioare sunt stresul și sentimentele tensionate trăite la nivel interior, iar purtarea cristalului de agat vă ajută să scăpați de aceste conflicte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: agat portocaliu, elemente metalice, snur cerat rezistent

Dimensiuni: sfere 10 mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Felicitări pentru calitatea brățărilor și promptitudinea livrării!

    Anonim | 20.12.2023

  • Calitate superioara! Recomand!

    Anonim | 05.11.2023

  • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

    Anonim | 14.08.2023

  • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

    07.05.2023

  • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

    07.05.2023