Matronalia - Parfum solid

125 LEI
Către magazinul Dichisar

Parfum natural 5g,Ingrediente: ceară de soia și de jojoba certificate organic, uleiuri esentiale, extracte naturale
Alergeni prezenţi în mod natural în uleiurile esenţiale: camfor, citral, cinnamaldehyde, eugenol, geraniol, limonene, linalool, vanilina.
Parfum de damă
Note: patchouli, scorțișoară, anason, balsamuri, rășini
Este parfumul începutului (era sărbătoarea de început de an a romanilor) și se referă la începutul vieții de familie. Parfumul este oriental condimentat.
Un parfum oriental cu elemente condimentate, presărate anume pentru a induce optimism și bucuria unui nou început.Poate fi un început de an...sau pur și simplu începutul unei perioade încântătoare plină de senzualitate și reverie.
Colecția Miresme Românești este una cu poveste, femeia fiind reprezentată prin transpunere olfactivă în diferite etape din viață (din copilărie/adolescență, până la femeia mamă). Era nevoie și de o componentă masculină, astfel încât a apărut și un parfum masculin în colecție, Darzalas. Povestea fiecărui parfum este completată de o denumire străveche (Dryada, Matronalia, Kotys, Darzalas) și un simbol tradițional românesc.
Realizat exclusiv din ingrediente naturale şi organice provenite din surse sigure.
Avertisment: Având în vedere potențialii alergeni aflați în mod natural în compoziția uleiurilor esențiale, se recomandă un test prealabil pe o porțiune de piele.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare