Medalion lemn personalizat, Cadou personalizat, portret pirogravat, portret copii, pirogravura, personalizari produse, cadouri unicat, tablou personalizat, cadou pentru mamici, cadou copii

200 LEI250 LEI

Cadou unicat, personalizat. Portret copii facut pe comanda. Medalion din lemn personalizat prin pirogravura manuala cu portretul unui copil. Se realizează după orice poză dorită.
Dimensiuni: 20 cm

!!!!! Toate lucrările sunt făcute la comandă, şi se pot face cu orice artist, actor, personaj, membri ai familiei, după aproape orice poză.Cadou unic personalizat, realizat cu tehnică de ardere a lemnului (pirogravura manuala) direct pe lemn de plop. Se agata pe perete si este un cadou minunat, ce va ramane peste ani, o amintire frumoasa!!Dacă doriți să faceți un cadou memorabil și semnificativ sau un cadou memorial, sunteţi la magazinul care trebuie. Fiind confecționat din material natural, se va potrivi perfect oricărui interior. Acest cadou personalizat din lemn este o piesă de decor drăguță și de lungă durată. Un cadou este un mod minunat de a-ți exprima dragostea, respectul și recunoștința faţă de cei apropiaţi.DETALII:

Deoarece acesta este lemn, piesele pot avea noduri pe care încercăm să le plasăm în cele mai bune locuri posibile pentru a da o notă rustică lucrării în sine.

Fiecare bucată de lemn va varia, ceea ce face ca fiecare să fie complet unic.

Un strat de protecție pe bază de apă este aplicat peste statuetă pentru a ajuta la protejarea împotriva petelor, a apei și a zgârieturilor.

Toate comenzile sunt ambalate în siguranță cu un pachet suplimentar cu izopren pentru o protecție suplimentară în timpul expedierii.

Fabricat și realizat manual în Roman, Romania


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lemn, Suruburi, sfoara

Dimensiuni: Diametru 20 cm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar

Ti-ar putea placea