Medalion simbol AUM - made by Khalla - Piesa din Argint 925; 23/22/1 2,6 g;

129 LEI

Medalion Aum
Aum este primul nume al lui Dumnezeu. Este recunoscut ca sunetul primordial si incantat pentru a controla manifestarile naturale.
Este considerat a fi si mama mantrelor. De asemenea, ne uneste ca tot unitar in Unul.
Cântarea se repetă pe scară largă și în practicile de yoga și meditație. Este folosit deoarece sunetul și vibrațiile pe care le face, ajută la calmarea minții și a sistemului nervos central. Stresul se poate acumula cu ușurință în viața noastră aglomerată de zi cu zi, astfel încât să economisim ceva timp pentru a scanda și a ușura mintea si poate fi foarte util și benefic pentru sănătatea noastră.
Sensul Aum semnifică, de asemenea, unitate, așa că atunci când sunetul este scandat într-o clasă, acesta aduce grupul. Cântarea se crede că ajută la alinierea trupului, minții și sufletului, motiv pentru care oamenii se simt mai conectați cu ei înșiși după ce au meditat și exersat intonatia. Între cântări, există un spațiu de tăcere, care reprezintă a patra stare de a fi: statul absolut sau Turiya.
Există multe beneficii pentru a intona Aum în fiecare zi. Acestea includ reducerea nivelului de stres, îmbunătățirea concentrării, reglarea ciclului somnului, renuntarea negativitate și simțirea mai energizată și revigorată

Piesa din Argint 925; 23/22/1 2,6 g;

Lantisorul/snurul din foto nu sunt incluse; in cazul in care nu comandati si lantisor sau snur, medalionul vine cu un snur din imitatie de piele inclus

Va rugam sa luati in considerare ca executia piesei poate dura, in functie de complexitatea acestuia, intre cateva ore si 7-8 zile. Adaugati la aceasta si durata transportului, care poate varia intre 2 si 4 zile lucratoare.
Multumesc pentru intelegere!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Argint 925

Dimensiuni: 25/22/1; 2.6g

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 27 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    18.10.2019