Miere cu polen şi propolis, 130 grame

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Mierea cu polen şi propolis este o combinaţie complexă revitalizantă, un suport activ pentru susţinerea sănătăţii şi prevenirea afecţiunilor respiratorii în sezonul rece, cu proprietăţi antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale şi antifungice.
Produsele apicole sunt recunoscute pentru efectul lor revigorant şi pentru proprietăţile antibacteriene şi antiinflamatoare, încă din cele mai vechi timpuri. Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de afecţiuni, de la bolile digestive până la anemii severe, la menţinerea sănătăţii imunitare şi la susţinerea apărării organismului împotriva agenților externi.
Mierea cu polen şi propolis este un remediu naturist cu multiple acţiuni benefice asupra organismului. Este o combinaţie complexă revitalizantă, energizantă, în care se regăsesc toţi micronutrienţii esenţiali în tratarea multor afecţiuni.
Mierea polifloră, care este baza acestui mix revitalizant, este o miere bogată în vitamine şi minerale, şi având în vedere faptul că este obţinută din nectarul florilor de câmp, mierea rezultată însumează proprietăţile active ale mai multor plante. Propolisul este cea mai puternică substanţă naturală antiinflamatoare şi antiinfecţioasă, fiind un element eficient în lupta cu infecţiile virale, bacteriene, fungice, dar şi parazitare. Polenul este o sursă valoroasă de energie și hrană pentru organism, datorită conținutului său bogat în substanțe active din punct de vedere biologic. Conţine o cantitate foarte crescută de vitamine şi minerale, antioxidanţi, proteine, aminoacizi, carbohidrați, acizi grași și lipide, compuși fenolici, enzime și coenzime. Datorită proprietăților sale, polenul crește rezistența organismului la factorii dăunători fizici, chimici și biologici şi are efecte benefice puternice asupra sănătăţii noastre.
Mierea cu polen şi propolis este cel mai puternic energizant natural, care joacă un rol important în regenerarea, întărirea şi susţinerea organismului, şi este un adevărat remediu în prevenirea şi tratarea afecţiunilor respiratorii specifice sezonului rece.
Este recomandat consumul în cure de minimum 6 săptămâni. Consumul în sezonul rece întărește imunitatea și protejează organismul împotriva răcelilor și a bacteriilor.
Mod de utilizare: 1 lingură/zi (aprox. 15g) pentru adulţi si 1 linguriţă/zi (aprox. 5g) pentru copii cu vârsta peste 3 ani, de preferat dimineaţa înainte de masă.
Mod de păstrare: borcanul se păstrează bine închis, la temperatura camerei, ferit de umezeală și căldura.
Ingrediente: miere polifloră, tinctură de propolis, polen uscat
Gramaj: 130 grame


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare