Miere de rapiță RAW, 420 grame

15 LEI
Către magazinul Dichisar

Miere de rapiță RAW - NEFILTRATĂ ȘI NEPROCESATĂ este o miere cu conţinut mai mare de glucoză şi mai putină fructoză, motiv pentru care mierea de rapiță cristalizează foarte repede.
Este o miere cu proprietăţi curative extraordinare obţinută din rapiță, o plantă oleaginoasă care conţine proteine, hidraţi de carbon, substanţe minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu), celuloză, glucide, grăsimi, rezine, mucilagii şi vitamine (A, B1, B2, niacina, C, betacaroten).
Mierea de rapiță RAW este recomandată în tratamentul bolilor ce afectează rinichii, dar şi în cazul osteoporozei deoarece uleiul de rapiță conţine enzima Q3, o enzimă extrem de necesară pentru oase. Ajută şi la refacerea şi menţinerea elasticităţii pereţilor vasculari, şi la scăderea nivelului de colesterol rău din sânge, iar consumul regulat de miere de răpită protejează ficatul, splina şi pancreasul de diverse boli și are o puternică acţiune antibacteriană în faţa a numeroşi germeni între care streptococul, stafilococul, enterococul, dar şi helicobacter pylori.
Mierea de rapiță RAW acţionează ca un agent terapeutic antiseptic pentru tratamentul ulcerelor, arsurilor şi rănilor.
Mierea de rapiță RAW are un conţinut ridicat de vitamina E, ale cărei calităţi în lupta faţă de îmbătrânirea pielii sunt recunoscute.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare