Model nou. Tricou Zburlita călătoare - pentru fetițe cu gropițe

105 LEI
Către magazinul Dichisar

Tricou din bumbac organic cu personajul Zburlita
Zburlita călătorește de câte ori are ocazia. Îi place, mai ales, să viziteze orașe, să se plimbe pe străduțe, să simtă culoarea locului. ÎI place să privească localnicii, să descopere cum le este creionată viața: sunt încruntați sau veseli? se salută între ei? se opresc să vorbească? sunt grăbiți sau savurează momentul? iau prânzul împreună, în oraș, sau fiecare, separat, cu pachetul de acasă? le place să stea pe iarbă sau pe scaun, la o masă? unde își fac cumpărăturile? ce culori poartă?
Călătoriile sunt, pentru Zburlită, o doză mare de oxigen pentru minte, ocazia să se deschidă către alte culturi, diversitate, să vadă frumosul din lume, să înțeleagă ce ne mișcă pe noi, ca oameni. Și mai ales sunt ocazia să petreacă timp cu prietenii dragi de departe.
Zburlita este o visătoare curajoasă și curioasă. Îi place să exploreze lumea din jurul ei și să se bucure de fiecare senzație: de la stropi de ploaie, textura înghețatei, aroma cafelei, la parfumul lăcrămioarelor, culorile florilor de câmp. Nu spune niciodată nu unei prăjituri.
Îi place să-și poarte părul zbârlit, pentru că asta o face să fie ea, Zburlita. Se încruntă și se zburlește când dă de oameni nesinceri și indiferenți, dar îți oferă cel mai larg și luminos zâmbet dacă îi arăți bunătate, blândețe și o inimă deschisă.
Livrare
Tricourile sunt livrate în România doar prin Fan Courier.
Expedierile în alte țări din Europa se fac exclusiv prin DHL.
Informații tehnice
Citat de la producător:
100% ORGANIC RING-SPUN COMBED COTTON
155 g/m2
Spălați la 30 de grade și călcați pe fața interioară, pentru a nu deteriora printul.
*Credite imagine mockup: Mockup psd created by zlatko_plamenov -


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare