Motocicleta Harley Davidson Cod M 125, Cadouri barbati, Zile de nastere, Nunta, Botez, Cadouri unicat

Motocicleta Harley Davidson Cod M 125, realizata din piese de ceas vechi si componente metalice, model unicat, imita modelul deja consacrat.

Rama din lemn de culoare argintiu antic, foarte eleganta, dimensiune exterioara 32 cm x 24 cm, dimensiune interioara 21 cm x 29 cm, fundal negru, este perfecta pentru un cadou adresat in special colectionarilor.
Ceasul este functional !!!
Motocicleta se livreaza ambalata intr-o cutie alba accesorizata cu o decoratiune realizata manual.

Va invit sa alegeti din galeria mea cu obiecte de arta, cadouri special create pentru barbati si femei pasionati si impatimiti de masini, motoare sau zbor. Categoria Masini de epoca este dedicata lor.
Aceste creatii sunt realizate minutios din piese de ceas unele avand chiar mecanisme functionale. Lucrarile se pot personaliza in functie de dorinta: dimensiune dorita, mecanism functional sau nu, fundal, culoarea ramei.

Aceasta alegere reprezinta cel mai potrivit cadou pentru cineva special din viata dumneavoastra. Intr-o singura discutie toate detaliile pot fi puse la punct iar pentru comenzi sunati la nr. de tel: 0722.690.148. Un cadou unicat si personalizat este o investitie de valoare si un semn de pretuire.

Multumesc pentru vizita !
La plata in cont, transport gratuit prin Posta Romana !

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Copyright 2012-2017 NewDesign
Toate materialele, conținutul, produsele, modelele, conținute în magazinul NewDesign, sunt proprietatea intelectuală a NewDesign și nu pot fi copiate, reproduse, distribuite sau afișate fără acordul NewDesign explicit scris.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 14.07.2017 9 vizualizari vandut si livrat de NewDesign Disponibil imediat

Dimensiuni
dimensiune exterioara 32 cm x 24 cm, dimensiune interioara 21 cm x 29 cm

Materiale
aur, auriu, decor, elemente metalice, lemn, mecanisme ceas, metal, rama, sticla, unicat

NewDesign
Cluj Napoca

TRENDING
 • Un produs lucrat cu multa atentie la detalii si cu multa creativitate. Am fost foarte multumita, atat eu, cat si persoana careia i l-am daruit.

  raluca.elena |  13.02.2017

 • Superb! Este mult mai frumos în realitate!

  dutzica |  25.11.2016

 • Colaborare foarte buna si produse de calitate! Va multumesc!

  PatriBijoux |  15.09.2016

 • Multumesc f. mult pentru promtitudinea cu care a fost livrata comanda, reusind astfel sa fie un cadou primit la timp, desi intr-un termen foarte scurt! Tabloul este f. frumos, a fost f. apreciat si de catre destinatarul final. Multumesc si pentru cadou :)

  Maria.Nadia |  25.05.2016

 • Fabulos, minunat, combinatie perfecta de culori si foarte bine lucrat . O creatie desavarsita si un set de bijuterii aparte ! Recomand creatiile NewDesign !(ethera)

  ethera |  31.03.2016