"MY BEATIFULL HAIR" TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI

38,22 LEI39 LEI

Preparatul contine : EXTRACTE BIO DE AMLA, SHIKAKAI, CASTAN, BRUSTURE,MESTEACAN, HAMEI, SALVIE, URZICA, GHIMBIR, NEEM, HENNA, ULEI COCOS SI POROVITAMINA B5.

In multe regiuni din Rusia, tarancile au pana la varste inaintate un par sanatos si des, folosind decoctul de Brusture, combinat cu cel de frunze de Urzica. Cu acest preparat fac ultima clatire, lasandu-l cateva minute pe par, dupa care nu se mai clatesc cu apa simpla. Acelasi decoct este si baut, zilnic, mai ales la venirea frigului, explicatia stiintifica a eficientei acestui tratament fiind aceea ca cele doua plante ajuta la asimilarea oligoelementelor, vitale pentru sanatatea firului de par.
Extractul de mesteacan si de urzica contin: vitamine, proteine, bioflavonoide prezente in aceste extracte contribuie in timpul spalarii la tonifierea radacinii parului si la normalizarea functiilor pielii capului.
Uleiul de cocos ajuta la cresterea parului prin complexul de minerale si vitamine pe care le contine ( cei doi acizi graşi polinesaturaţi esenţiali - acidul linoleic omega 6 şi alpha-linoleic omega 3)

NEEM are proprietati antibacetriene si antifungige asupra firului de par.
AMLA - este puternic regeneranta (intareste radacina parului, previne si incetineste caderea prematura a parului, promoveaza cresterea lui), astringenta, inchide parul la culoare (utila in caz de incaruntire prematura), confera parului stralucire si volum, face parul matasos; ideal pentru: firele de par subtiri ori cu tendinta de subtiere si mancarimi ale scalpului.
HENNA este un bun conditionator al firului de par.
SHIKAKAI datorita saponinelor din compozitie are actiune detergenta si antiseboreica,curata parul fara a-l deteriora, prevenind despicarea si previne albirea prematura.
Plantele din compozitie ajuta la intarirea radacinei si cresterea firului de par, regleaza secretia de sebum si tonifica firul.

Produsul se aplica pe scalp cu ajutorul unei pensule , se maseaza scalpul 5-10 min, se infasoara intr-un batic, prosop de bumbac( sa fie 100%), se tine 30-40 min.
Se spala cu sampon normal. Se repeta de doua ori pe saptamana!
COMANDA MINIMA 40 LEI, toate comenzile mai mici se vor anula automat !
flacon 100 ml , valabilitate 1 an de zile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: BRUSTURE, CASTAN, EXTRACTE BIO DE AMLA, GHIMBIR, HAMEI, HENNA, MESTEACAN, NEEM, SALVIE, SHIKAKAI, ULEI COCOS SI POROVITAMINA B5, URZICA

Dimensiuni: 100 ML

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024