My Spicy Coffee - exfoliant anticelulitic

26 LEI

Pentru o piele moale, fina si sanatoasa si o senzatie imediata de stralucire, foloseste acest exfoliant cu miros delicios care te va revigora imediat !
Cafeaua, in afara de mirosul minunat, imbunatateste circulatia si fluxul sanguin, iar particulele sale mici sunt un exfoliant perfect pentru a elimina celulele moarte, lasand pielea revigorata, neteda si fina ca matasea.
Scortisoara, deliciul din bucatarie - condimentul magic care face minuni si ...la exterior, fiind un adevarat ''produs cosmetic '' natural. Este un EXTRAORDINAR EXFOLIANT NATURAL, fiind indeajuns de aspra ca sa exfolieze bine pielea, dar si suficient de blanda ca sa o catifeleze si sa nu o agreseze. Intensifica circulatia sangelui la nivelul epidermei ,ajuta la oxigenarea pielii si eliminarea toxinelor.
Nucsoara, considerata si un exfoliant natural exceptional,ajuta la indepartarea celulelor moarte, la detoxifiere celulara si la redarea stralucirii pielii. Substantele active din nucsoara patrund in profunzimea celulelor si hranesc pielea.
Vitamina E naturala, uz cosmetic -este un reputat antioxidant si protector celular, activ regenerant cutanant, actioneaza pozitiv asupra circulatiei sanguine periferice.
Uleiul de Sofranel Bio, virgin, este cel mai bogat ulei in omega 6 are o textura lejera ,se absoarbe usor in piele. Este emolient,nutritiv , regenerator, restructurant al pielii .
Uleiul de Cocos suplimenteaza continutul in vitamine si antioxidanti, asigurand hidratarwa intensa a pielii.
Zaharul -este un ingredient minune pentru frumusete, imbunatateste circulatia sanguina,curata stratul superficial al pieliii si ii ofera un aspect stralucitor fara a agresa mecanic pielea sensibila ; nu are efecte adverse.
Uleiurile esentiale au fost alese pentru proprietatile anticelulitice, refermizante ,tonice asupra pielii.
Actioneaza eficient in zonele cu celulita , stimuleaza circulatia limfatica ( Grapefruit ), au efect rubifiant/incalzitor, tonic, stimulant (Piper negru), reconfortant,optimizant (Portocala).
Exfoliantul propus este un preparat anhidru (nu contine apa), motiv pentru care nu necesita conservanti.
Recomandari :
se utilizeaza o data sau de doua ori pe saptamana, pe pielea umeda (pentru maximizarea efectului). Aplicati preparatul prin miscari circulare, ascendente incepand de la picior , insistand pe zonele cu celulita. Clatiti apoi cu apa calduta din abundenta.
Nu necesita folosirea unui gel de dus. Pielea ramane curata, tonifiata, hidratata, avand un parfum proaspat, reconfortant.
Nu este necesara aplicarea unei creme hidratante.
Important :
utilizati lingurita (livrata o data cu preparatul), pentru a preleva cantitatea necesara de exfoliant ,evitand contactul produsului cu apa (altfel ,se creeaza un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor).
inchideti recipientul dupa utilizare deoarece zaharul este higroscopic ( atrage si retine apa).
Atentie : cada si pardoseala din baie pot deveni alunecoase !!!
Valabilitate : 3 luni , pastrat la loc racoros .
preparat in conditii optime de igiena.
Recomandam ca, inainte de plasarea unei comenzi sa cititi politica magazinului. Multumim !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cafea, Grapefruit ulei esential pur, Nucsoara Macinata Bio, Parfumant natural Flori de Van, Piper Negru ulei esential pur, Portocala ulei esential Bio, Pulbere Bio Scortisoara de Cey, Sare Epsom, Tamaie ulei esential pur, Ulei Migdale Dulci, Ulei Sofranel Bio, Ulei de Cocos Bio virgin, Vitamina E, Zahar Brun

Dimensiuni: 100 g

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Crema miroase divin și mi-a lăsat o senzație de prospețime după ce am aplicat-o! Mulțumesc frumos!

    20.03.2022

  • Produsul este plăcut când e aplicat și are o textură cremoasă. Cu siguranță, îl voi folosi regulat! Mulțumesc!

    20.03.2022

  • Am comandat a doua oara acest unt. E foarte hidratant si are o aromă naturala divină.

    Anonim | 13.01.2022

  • Untul acesta cremos și foarte hidratant are un parfum amețitor de cafea ce creează dependenta. Trebuie încercat mai ales dacă iubești cafeaua!

    Anonim | 13.01.2022

  • Miroase minunat și este foarte cremos

    Anonim | 24.11.2021