NORMALITY F pentru un flux menstrual normal /C- impotriva candidozei vaginale/M -menopauza usoara

De la 27 LEI29 LEI

1. NORMALITY F este un produs natural care are rolul de a asigura un flux menstrual normal.

PRINCIPII ACTIVE:
TRAISTA CIOBANULUI - proprietăţilehemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului şi antiinflamatoare,utilă femeilor care se confruntă cu hemoragii uterine datorate tulburărilor ciclului menstrual, metrorargii în perioada de pubertate sau menopauză, metrite.

CRETISOARA acţiunea antiinflamatoare, corelată cu efectul uterotonic, hemostatic şi cicatrizant o fac utilă în combaterea leucoreei, a ciclurilor menstruale prea dese și abundente, a anexitelor și a tulburărilor de menopauză, asociate sau nu cu eroziuni, ulceraţii şi hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice).

URZICA actiune antiinflamatoare, antihemoragică, oprind sângerările prin vitamina K şi taninuri,utilizata in afecţiuni ginecologice: menstruaţii abundente, meno-metroragii, fibrom uterin, leucoree, vaginite si pentru sângerările menstruale excesive.

CASTAN ( frunze) cu actiune hemostatica, astrigenta (datorita taninuri, vitamina K şi alte substanţe). Vitamina K, numită și antihemoragică, intervine în coagularea sanguină, fiind elementul principal în sinteza factorilor de coagulare.

ZMEUR ( frunze, flori) proprietăţi antiinflamatoare, astringente, decongestionante, tonice uterine, pentru ameliorarea durerilor menstruale, a hemoragiilor uterine disfuncţionale, a menoragiilor (sângerări din ce în ce mai abundente) şi metroragiilor (sangerări între fluxurile menstruale).

SALVIE ( frunze) proprietati astrigente, tonice .

UTILIZARI :
-hemostatic
-astringent
-vasoconstrictor uterin
Recomandări
-hemoragii uterine: menoragii, hipermenoree, fibrom uterin
flacon sticla cu picurator
plante cultura ecologica
reteta proprie
dozaj : 10 pic / 3 ori pe zi
termen valabilitate 1 an de zile de la data fabricatiei

2. NORMALITY C este un produs natural special utilizat impotriva candidozei vaginale.

Vaginita bacteriana este o afectiune frecvent intalnita , desi nu se cunosc cu exactitate cauzele aparitiei acestei boli, ea este asociata in mod frecvent cu prezenta unor bacterii in secretia vaginala.Bacteria numita Gardnerella vaginalis este cel mai adesea incriminata pentru aceasta afectiune, insa unii specialisti sunt de parere ca este doar un indiciu al ei, explicatia ar fi bacteriile care prolifereaza in conditii de lipsa de oxigen, in timp ce Gardnerella este o bacterie care are nevoie de oxigen.
Ce este curios este faptul ca Gardnerella vaginalis este o componenta a florei vaginale normale, identificata la 40 - 50% dintre femeile care nu prezinta simptomele vaginitei bacteriene.

Noi va propunem un tratament natural, bazat pe plante care reduce dezvoltarea agentilor patogeni , amelioareaza tensiunea si uscaciunea mucoasei vaginale, tratament de sustinere in vaginita bacteriana.

flacon sticla cu picurator
plante cultura ecologica
reteta proprie
dozaj : 10 pic / 3 ori pe zi
termen valabilitate 1 an de zile de la data fabricatiei

3. ulburarile de menopauza nu sunt intotdeauna placuta , in natura sunt plante care ajuta ca aceasta trecere sa fie mai usoara , asigurand confortul fizic si psihic.

PRINCIPII ACTIVE:
- ANGELICA - medicina tradiţională chineză o considera ginseng-ul femeilor, actiune de reglare hormonala, a tulburărilor de menstruaţie şi în perioada de menopauză, mai ales pentru bufeuri ( cu proprietatea de a dilata vasele de sânge şi de a stimula relaxarea musculaturii uterine) , datorita continuţului bogat în cumarine, care au efect vasodilatator şi spasmolitic,proprietăţile tonice, de stimulare a producerii de hormoni de către organism.

-CHIMICIFUGA RACEMOSA- actiune de a a reduce semnificativ frecvenţa şi severitatea bufeurilor, tulburările de somn şi transpiraţiile nocturne la femei aflate în perioada de menopauză și premenopauză.

-TRIFOI ROSU -conţinut ridicat de isoflavone, care acţionează în calitate de fito-estrogeni, reglând dezechilibrul hormonal, specific perioadei de menopauză,reduce bufeurile şi transpiraţiile nocturne, crește elasticitatea pereţilor arterelor şi colesterolul «bun», reduce palpitaţiile şi stările de agitaţie, previne osteoporoza prin stimularea formării osteoblastelor.

-SALVIA- efect sedativ central şi periferic, acţionează asupra sistemului nervos vegetativ, liniștind stările de agitaţie, iritabilitate, nervozitate şi palpitațiile, ajuta la reechilibrarea sistemului neuroendocrin, reduce transpiraţia excesivă, fiind utilă în tratarea simptomelor menopauzei.

-TALPA GASTEI -un efect calmant, sedativ prin actiunea asupra sistemului nervos vegetativ, reducând nervozitatea şi iritabilitatea.

- LEMNUL DULCE este foarte bogat în estrogeni naturali, substanţe hormonale care favorizează la femei reducerea efectelor neplăcute legate de menopauză şi premenopauză, favorizând inclusiv asimilarea calciului şi menţinerea densităţii osoase normale ( folosita de peste 5000 de ani de medicina traditionala chineza).

VITEX AGNUS CASTUS ( mielareaua, piperul calugarilor) REGLATOR al hormonilor feminini, la nivelul axului hipotalamo-hipofizar, favorizeaza secretia de progestreon prin stimularea corpului luteal, inhiband secretia de prolactina, ( prin determinarea receptorilor de dopamina, din glanda pituitara).
-COMPOZITIE:
* FLAVOINOIDE ( CASTICINA, ORIENTINA, ISOVITEXINA)
* IRIDOIDE ( AUCUBOZIDA, AGNUZIDA)
* ULEIURI ESENTIALE ( ALFA-PINEN, LIMONEN, SABINEN, CINEOL)
*ACIZI GRASI ( OLEIC, STEARIC,, LINOLEIC, PALMITIC)
*SUBSTANTE BIOACTIVE

UTILIZARI :
-estrogenic
-antioxidant
-tonic
-calmant
Recomandări
-tulburări de menopauză manifestate prin bufeuri, insomnii, iritabiliate, nervozitate

flacon sticla cu picurator
plante cultura ecologica
reteta proprie
dozaj : 10 pic / 3 ori pe zi
termen valabilitate 1 an de zile de la data fabricatiei
COMANDA MINIMA 40 LEI, toate comenzile mai mici se vor anula automat !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: PRODUS NATURAL

Dimensiuni: 30 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024