Număr masă nuntă

3 LEI4 LEI

Adaugă o notă de eleganță și rafinament la nunta ta cu aceste decoruri de masă. Fiecare detaliu contează, iar aceste decorațiuni realizate cu atenție și pasiune, vor aduce un farmec aparte decorului și îi vor ajuta pe invitați să se orienteze ușor în sala de evenimente. Cu un design unic și practic, aceste decoruri de numere de masă reprezintă un mod elegant și funcțional de a-ți impresiona invitații și de a le oferi o experiență memorabilă.
Pentru orice întrebări sau cereri speciale, nu ezita să ne contactezi! Suntem aici să te ajutăm să realizezi o nuntă de vis. Trimite-ne un mesaj și vom fi bucuroși să răspundem la toate solicitarile tale. Experiența ta este prioritatea noastră, iar noi suntem dedicați să oferim servicii de calitate și suport exceptional în fiecare etapă a planificării nunții tale. Așteptăm cu nerăbdare să fim alături de tine în acest moment special!

Important! Vă rugăm să rețineți că suportul folosit în imagine este un element de prezentare și nu este inclus în produsul final


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carton

Dimensiuni: 10x15 cm

Disponibilitate: la comanda (peste 2 saptamani)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
PayPal
Revolut
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    25.07.2023