Ochi de Taur (372)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată că în colecția "Voci de Primăvară am inclus și acest set realizat cu cuarțuri chatoiante și anume "Ochi de Taur", din motive pe care le voi explica mai jos.
Proprietățile ochiului de taur sunt ideale pentru combaterea oboselii si a efectelor schimbării sezoniere bruște, precum si la trecerea dintre anotimpuri. De asemenea, se spune despre Ochiul de Tigru ca întărește ființa in timpul unor slăbiciuni devenite cronice (de exemplu afecțiunea numita popular nevroza de Primăvara) Are un efect dătător de viață și stimulează dorința de a mânca legume, salată și în general ne orientează pofta de mâncare spre crudități (mai ales după o iarna care ne-a stors de vitamine) .
Ochiul de taur devine o piatră excelentă pentru copii apetisanți. Piatra cu ochi de taur capacitatea de a crește semnificativ încrederea în sine și de a aduce satisfacție, confort emoțional, de a îmbunătăți capacitatea artistică și talentul, dacă este înnăscut. În acest set am făcut o asociere intenționată, în sensul ca am asociat Ochiul de Taur cu mărgeluțe fine din din esență lemnoasă pentru a potența efectele energetice ale setului. (Lemnul fiind nu numai un element vital în viața noastră dar este cel care ne atenționează prima dată în natură că a venit Primăvara.)
I se mai spune și Cuarțul Oglinda deoarece, energetic, el se comporta ca o poartă de protecție, ca o oglindă: reflectă toate energiile neprietenoase înapoi, spre sursă...
Insotesc setul cu o capodeperă simbolistică:
"Nervi de Primavară" de George Bacovia
Primavara
O pictura parfumata cu vibrari de violet.
În vitrine, versuri de un nou poet,
În oras, suspina un vals de fanfara.
O lunga primavara de visuri si pareri
O lunga desertare zvoneste împrejur,
E clar si numai soare.
La geamul unei fabrici o pala lucratoare
Arunca o privire în zarea de azur.
O noua primavara pe vechile dureri
Apar din nou taranii pe haul de câmpie,
În infinit pamântul se simte tresaltând :
Vor fi acum de toate cum este orisicând,
Dar iar ramâne totul o lunga teorie.

O, când va fi un cântec de alte primaveri ? !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Alama, Cuarturi de 8 si 6 mm, Rondele lemn 3x2mm, Snur maro

Dimensiuni: Colier: 50 cm/ 31 grame
Cercei: 5 cm / 2,5 + 2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023