Oferta : Nuferi / Podoabe pe viata

148 LEI200 LEI

Acesta este pretul intreg, nu se aplica reduceri .
Le-am numit asa, Podoabe pe viata, pentru ca dureaza, sporind in frumusete cu trecerea timpului, prin patina devin vintage; pietrele conexate intre ele prin siragurile de margelute japoneze, ca niste nervuri sau fire electrice transmit sentimente, tulbura, dau putere/energie, sunt magice.
Colierul este inspirat de tablourile lui Claude Monet , pictor impresionist, exceptional, pictura "en plain air" practicata toata viata, lumina si culoare ; intre 1904 si pana cand s-a stins, in 1926, picteaza obsesiv Nuferi, zeci de panze mari/ pana la 8 m !/ ...22 de panouri cu nuferi, salcii, peisaj acvatic, au fost depuse intr-un pavilion din Gradina Tuilleries din fata Louvre-lui, in inima Parisului...
Colierul contine un pandantiv din cuartz Phantom, sau Moss, imitand muschiul, agate moss verde olive inchis lucios, cristale iridiscente roz in casete, cuartz fatetat roz, ca si sfere , , cristale si cuart si intre pandantiv si restul colierului..

.Denumirile pietrelor sunt comerciale


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: de cea mai buna calitate

Dimensiuni: 50 + 5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 4 LEI
Ridicare Personala: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Minunati! Mult mai frumosi in realitate! Foarte eleganti si finuti!

  08.12.2019

 • Minunati! Mult mai frumosi in realitate! Foarte eleganti si finuti!

  08.12.2019

 • Un adevărat regal de formă si culoare!

  22.09.2019

 • Un set de o finețe rară, o poză ruptă parcă din filele unei cărți de istorie, care vorbește despre vremuri demult apuse, despre regine și povești uitate....mulțumesc doamna Anca!

  19.09.2019

 • Un colier ce practic te uimeste prin delicatetea si armonia cromatica,totul datorat unui OM de exceptie.Multumesc pentru oportunitatea, de a fi una dintre persoanele norocoase, in a avea acest obiect de arta!Recomand cu drag!

  30.08.2019