Olivina (cod 342)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set compus dintr-un colier discret, la baza gatului si o pereche de cercei, set realizat cu margele de 6 si 4mm din Olivina (Peridot/Brazilia)
In timp ce o parte din Peridoti ies la suprafata pamantului prin forta cutrmurelor si vulcanilor, alti peridoti ajung pe Pamant din spatiu cosmic prin meteoriti ramasi de acum 4,5 miliarde de ani, cand s-ar fi format Sistemul nostru Solar. De aici, pana la a considera Olivina ca o piatra Divina, nu este drum lung.
Olivina este si o piatra a profundei transformari, prin care suntem invatati sa ascultam glasul inimii cu ratiune. Este piatra care armonizeaza inima si mintea. Este piatra care care ne invata ce este detasarea si ne invata cum sa ne atingem scopul in viata, fara a fi atrasi de bogatiile materiale dar, parcurgand drumul alaturi de semeni pe care trebuie sa-i intelegem si sa-i iubim.
Este si Olivina o piatra Dragostei (ca Rodocrositul sau Cuartul Roz) dar, este piatra care raspunde cel mai bine cunoscutei descrieri:
"Nici o slugă nu poate să slujească la doi stăpâni. Fiindcă sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va ţine şi pe celălalt îl va dispreţui. Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona." (Luca 16: 13)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Multifir de matase olive, Olivina de 6 si 4mm

Dimensiuni: Colier: 43cm/10 grame
Cercei: 6 cm / 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023