Opal comun (212)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum în colecția "Opale" un set realizat cu mărgele din Opal comun. Set compus dintr-un colier simplu, la baza gâtului și o pereche potrivită de cercei.

Vizitatoarelor magazinului meu:
De regulă tendințele sunt ca atunci când ne uităm la ceva, ne uităm la cele mai frumose lucruri iar când privim prețurile, ori oftăm neputincioși, ori mergem mai departe ca și cum n-am fi văzut nimic.
Cum să nu se blocheze privirea pe un Opal nobil la care lumina ne joacă fețe-fețe ca și cum ar încerca să ne vrăjească? Dacă lângă un asemenea Opal ar fi și un Opal comun, nici măcar nu l-am băga în seamă.
Am observat și la unele cliente de pe Breslo, numai că și-ar dori bijuterii cu pietre super dar le-ar dori și la un pret cat mai mic. Asta nu se poate însă...
N-ați întâlnit persoane simple, comune, care când au început să vorbească v-au impresionat pur și simplu, fără să aibe ceva special?
Unele persoane comune, chiar pot surprinde neașteptat!
Așa este și cu acest Opal comun. Nu este o piatră dupa care să întorci capul dar, dacă te asociezi cu el purtându-l ca pe o simplă bijuterie, te va surprinde neașteptat de frumos și chiar te vei putea îndrăgosti de el iar pe zi ce trece îl vedea mult mai frumos, mai ales dacă îl lași să se manifeste.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Opal de 8 si 6mm, Snur textil rasucit verde

Dimensiuni: Colier: 43-46 cm/ 33 grame
Cerceii: 4 cm / 2,5 + 2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023