Ornament brad

20 LEI

Ornamente pentru pomul de iarnă, din lemn, lucrate manual

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an! Iar ritualul împodobirii bradului creează momente magice, care vor rămâne ca amintiri prețioase, peste timp, pentru familia ta! Alege să adaugi, la aceste clipe de bucurie împreună cu cei dragi, detaliile pline de energie pozitivă oferite de ornamentele pentru pomul de iarnă, din lemn, lucrate manual!

Descriere și specificații pentru ornamentele pentru pomul de iarnă, lucrate manual

Produsul este confecționat pe o bază din lemn, iar decorațiunile aplicate în relief sunt realizate din ceramică și sigilate cu ceară. Vopseaua utilizată este pe bază de apă și se aplică manual, pe fiecare decorațiune în parte.
Poți alege între cele 2 modele deosebite: clopoței și fundițe, sau, mai bine, optează pentru amble variante, în toate combinațiile de culori!
Ușoare și elegante, au diametrul de 6 cm și grosimea de 4 mm, astfel încât să nu creeze o presiune prea puternică asupra crengilor bradului. Fiecare ornament este livrat împreună cu propria sfoară din bumbac, pe care o vei putea regla așa cum ai nevoie.
Delicatele accesorii pentru brad sunt disponibile în combinații armonioase din culorile specifice Crăciunului: verde, auriu și roșu. Alege combinația preferată și bucură-te de frumusețea pomului tău de Crăciun, decorat cu ornamente lucrate manual, cu migală și dăruire!

Caracterul personalizat al ornamentor pentru pomul de iarnă, din lemn, lucrate manual

Știm că îți dorești să faci și tu parte din procesul de creație al decorațiunilor tale de Crăciun, așa că te așteptăm să îți alegi culorile în care să fie vopsite ornamentele tale (sunt disponibile culorile verde, auriu și roșu), precum și detaliile din ceramică pe care le vom aplica pe decorațiunea ta (clopoței delicați sau fundițe grațioase).

Ornamentele pentru pomul de iarnă, din lemn, lucrate manual, pot fi cadoul ideal cu ocazia Crăciunului, 
aducând bucuria și spiritul magic al Sărbătorilor în casele celor dragi ție! Alege să te înconjori de obiecte prețioase și deosebite în perioada specială a Crăciunului. Învață-i pe cei mici, încă de pe acum, să descopere și să aprecieze lucrurile de calitate, și să recunoască frumusețea unui produs lucrat manual. Ornamentele pentru pomul de iarnă, din lemn, sunt alegerea perfectă pentru aduce un plus de magie, eleganță și frumos în casa ta, de Sărbători!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceară, Ceramică, Lemn, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 6 cm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar