Pachet Promotional Carti Programare Incepatori (4+1)

150 LEI175 LEI

Pachetul Promotional Carti Programare Incepatori (4+1) este destinat incepatorilor in programarea calculatoarelor si incepatorilor in lucrul cu baze de date relationale si limbajul SQL. Contine cinci carti (4 pentru incepatori si una de nivel mediu), toate de acelasi autor, Gabriel Braharu, astfel:

1. Curs De Programare Pentru Copii si/sau Incepatori - are ca obiectiv familiarizarea programatorului incepator cu notiunile teoretice si practice ale crearii algoritmilor de la zero, cartea contine explicatii simple usor de inteles, exercitii rezolvate si teme pentru acasa.

2. Curs De Programare - Nivel Mediu - continua tehnicile de programare mai avansate in comparatie cu prima carte (de la punctul 1) dar contine la fel de multe exercitii rezolvate si teme pentru acasa similare cu exercitiile rezolvate.

3. Baze De Date Pentru Incepatori - urmareste invatarea crearii modelului relational al unei baze de date cu exercitii rezolvate si teme pentru acasa.

4. Cum Construim Un Magazin Online? - este o continuare a cartii Baze De Date Pentru Incepatori si aplica practic conceptele crearii modelului relational al bazei de date la o aplicatie existenta de tip ERP (Enterprise Resource Planning) care are si magazin online alocat fiecarui utilizator in functie de contract.

5. Limbajul SQL Pentru Incepatori - o carte recomandata acelora care fac primii pasi in interogarea bazelor de date cu ajutorul limbajului SQL. Contine notiuni teoretice, multe exercitii rezolvate si teme pentru acasa.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Hartie cu coperta cartonata la

Dimensiuni: 2018 X 148 mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 11 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 16 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare