Pandantiv 7chakre,simbolul Om,pietre semipretioase,pandantiv rasina

76 LEI120 LEI

CONSULTATI POLITICA MAGAZINULUI, PENTRU DETALII DE PLATA SI LIVRARE! LIVRAREA SE FACE DOAR PRIN COURIER IN ARIA DE ACOPERIRE.

Fiecare bijuterie este turnata si slefuita manual. Procesul de realizare al acestui pandantiv dureaza 7 zile si implica mai multe etape de turnare.

Structura pandantivului 7 CHAKRE contine pietre semipretioase pentru fiecare Chakra- CORAL, AGAT FROSTED, OCHI DE TIGRU,AVENTURIN, TURCOAZ, LAPIS LAZULI, AMETIST, cu efect energetic extrem de puternic,charm metal simbolul Om,foita aur,span metal, rasina.Pandantivul este prevazut cu inchizatoare si lant din otel inoxidabil.

Dimensiune- 4 cm.
Lungime lant - 50cm

"OM" este numele lui Dumnezeu, vibratia supremă. OM este declarat a fi sunetul primordial, care a fost prezent la crearea universului. Litera cu literă, AUM reprezintă energia divină (Shakti), unita în cele trei aspecte elementare: Bhrahma Shakti (crearea), Vishnu Shakti (conservarea) și Shiva Shakti (eliberare, distrugere). OM MANI PADME HUM este una dintre cele mai vechi mantre din lume, cu origini in India si Tibet, acesta simbolizand puterea energiei universale. Se spune ca acesta aduce armonie, atat interioara, cat si exterioara, precum si noroc in viata. In momentul de fata, impacarea cu tine insati si cu lumea din jurul tau este o conditie esentiala a fericirii, astfel incat purtarea unei bijuterii cu simbolul Om Mani Padme Hum iti va aduce exact echilibrul emotional si intelectual de care ai nevoie. Vibrațiile produse de Om cântând în universul fizic corespunde vibrației originale care a apărut prima dată, la momentul creării.

Chakra este un cuvânt din limba sanscrită care se traduce prin roată sau cerc. Omul comunică cu mediul înconjurător prin intermediul chakrelor.Ele asigură un permanent schimb de energii subtile care au rolul de a mijlocii comunicarea în orice situație. Din fiecare chakra radiază un anumit număr de canale energetice (nadi) cunoscute în tradiția yoghină sub numele de petale sau spițe energetice. Chakrele sau centrele energetice principale sunt șapte la număr, sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din creștetul capului până la baza coloanei vertebrale). Culoarea este energie. Fiecare culoare are propria lungime de undă şi frecvenţă
Cristalele vehiculeaza energie, ele concentreaza,amplifica si raspindesc oMlumina.Cristalele sint mijloace pentru reglarea energetica a chakrelor, ne ajuta sa mentalizam ceea ce dorim sa aducem in viata noastra, cu conditia ca acel ceva sa fie in acord cu legile divine. Culoarea este indiciul cel mai important in alegerea lor, pentru ca arata ce tip de energie este emisa de piatra respectiva.Vibrati"a specifica fiecarei pietre intra in rezonanta cu aceeasi vibratie din aura noastra,amplificind puterea culorii respective cu tot ce implica ea.

Culoarea galben-aurie, strălucitoare cu irizaţii metalice, a fost dintotdeauna asociată cu simbolismul solar. Aurul trimite direct spre concepte şi valenţe universale precum : vitalitate, viaţa, sănătate, înţelepciune, lumina. Auriul este culoarea asociata cu abundența și prosperitate, prestigiu si rafinament, valoare si eleganta. La nivelul cel mai de sus, este o culoare care este asociata cu înțelepciune, înțelegere și iluminare.

CE STE UN ORGON? In anii 1940,dr. Wilhelm Reich, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii. El a numit aceasta ENERGIE ORGONICA.Orgonul este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Energia vietii este un principiu activ intilnit in medicina traditionala chineza, in artele martiale, yoga, este Qi in cultura chineza, Prana in hinduism, Lung în budismul tibetan, Mana ii spun Hawaienii. Folosirea orgonului este o modalitate naturală, pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. (neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice).

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: păstraţi fiecare bijuterie în ambalajul ei original, cutie sau săculeţ, protejati bijuteriile din rasina de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Rasina, foita aur, metal, otel inoxidabil, pietre semipretioase

Dimensiuni: 4cm
Lungime lant-50cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
CURIER RAPID BUCURESTI: de la 14 LEI
CURIER RAPID ALTE LOCALITATI: de la 19 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Sunt foarte mulțumită de pandantiv - produsul este identic cu cel din poza si este lucrat foarte fin. Livrarea a fost rapida și am primit și un cadou foarte dragut.

  Anonim | 08.05.2020

 • Sunt foarte mulțumită de pandantiv - in realitate arata chiar mai bine decât in poza, este lucrat foarte fin și se potrivește scopului pentru care a fost achizitionat . Livrarea a fost rapida (a doua zi lucrătoare) și am primit și un cadou foarte

  Anonim | 08.05.2020

 • Sunt foarte mulțumită de pandantiv - produsul este identic cu cel din poza, transmite o stare de bucurie si este lucrat foarte fin. Livrarea a fost rapida și am primit și un cadou foarte dragut.

  Anonim | 08.05.2020

 • Pandantivul e minunat, lucrat fin. Sunt foarte multumita de achizitie!

  Anonim | 21.04.2020

 • Deosebit. Profesionalism și dăruire.

  Anonim | 31.03.2020