Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Informatii

CONSULTATI POLITICA MAGAZINULUI, PENTRU DETALII DE PLATA SI LIVRARE! LIVRAREA SE FACE DOAR PRIN FAN COURIER IN ARIA DE ACOPERIRE.

Fiecare bijuterie este turnata si slefuita manual, fara interventia unei masini. Procesul de realizare al acestui pandantiv, dureaza 7-14 zile si implica mai multe etape de turnare.Nu este folosit adeziv,sistemul de prindere este fixat cu rasina.

Pandantivul este realizat din pietre semipretioase - OBSIDIAN, CITRIN, SHUNGIT cu rolul de a creste capacitatea de protectie si vindecare, foita aur, sarma de cupru,span metal, rasina pentru bijuterii.
Pandantivul orgonic este prevazut cu inchizatoare si lant din otel inoxidabil de 60cm.

-Dimensiune pandantiv- 4 cm.

OBSIDIAN- piatră a adevarului, obsidianul, aduce echilibru pentru corp, minte si spirit. De origine vulcanică, atrage dezechilibrele ascunse la suprafață și le eliberează, vindeca tiparele vechi karmice și ajută la examinarea acelor modele de gândire dăunătoare. Obsidianul este adesea folosit pentru vindecare și eliberare de blocaje energetice. Întunericul din această piatră îmbunătățește capacitatea de a ajunge la sinele interior. Acesta este unul dintre cele mai vechi pietre cunoscute pentru a fi utilizate pentru a vedea in viitor. Obsidianul, pastreaza contactul cu realitatea, deschide ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Confera stabilitate, auto-control, disciplina, rabdare, echilibru in perioade de transformare si schimbare. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Scade stresul, apatia, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Puternic rol protector,protectie impotriva pericolelor de natura fizica si psihica. Sprijina deschiderea spirituala, bun pentru meditatie, rugaciune si divinatie, meditatia asupra unui obisidian ajuta la gasirea unor raspunsuri necesare evolutiei personale.

CITRINUL- deschide spre cunoastere si comunicare, spre informatie si relationare, spre dezvoltarea intelectuala si inter-conectare la nivel mental si spiritual cu lumea din jur. Confera flexibilitate si adaptabilitate in plan relational si intelectual, ajuta la dezvoltarea mentala, maresc sociabilitatea, capacitatea de expresie, deschid noi cai de explorat in plan mental, intelectual sau relational, ajuta la intrarea in contact cu semenii. Sunt recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Mercur: calatorii, studii, afaceri, prietenie, colaborare, miscare, comunicare, literatura, relationare, impacare, dialog, cunoastere, exprimare.

Energiile ancestrale ale Shungitului va ajuta sa va reconectati la forta terestra si in acelasi timp sa va eliberati de incarcatura negativa acumulata. Efectele pe care Shungitul le induce asupra organismului uman se datoreaza unicei structuri naturale sub forma de fullerene, pe care carbonul o formeaza in acest mineral.Efecte benefice: protejaza de vibratiile negative, elimina efectele negative ale campurilor de inalta tensiune, ale zonelor geopatogene sau de emisiile campurilor electromagnetice,protejaza impotriva imbolnavirilor (puternic antibacterian),stimuleaza activitatea sistemului cardio-respirator,creste imunitatea, influenteaza benefic sistemul limfatic,restabileste functionarea normala a organismului,stimuleaza procesele de autovindecare, reincarca energetic, furnizeaza vitalitate corpului.

Culoarea galben-aurie, strălucitoare cu irizaţii metalice, a fost dintotdeauna asociată cu simbolismul solar. Aurul trimite direct spre concepte şi valenţe universale precum : vitalitate, viaţa, sănătate, înţelepciune, lumina. Auriul este culoarea asociata cu abundența și prosperitate, prestigiu si rafinament, valoare si eleganta. La nivelul cel mai de sus, este o culoare care este asociata cu înțelepciune, înțelegere și iluminare.

CE STE UN ORGON?In anii 1940,dr. Wilhelm Reich, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii. El a numit aceasta ENERGIE ORGONICA.Orgonul este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Energia vietii este un principiu activ intilnit in medicina traditionala chineza, in artele martiale, yoga, este Qi in cultura chineza, Prana in hinduism, Lung în budismul tibetan, Mana ii spun Hawaienii. Folosirea orgonului este o modalitate naturală, pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. Structura orgonului neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice.

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: păstraţi fiecare bijuterie în ambalajul ei original, cutie sau săculeţ, protejati bijuteriile din rasina de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: citrin, foita aur, obsidian, otel inoxidabil, rasina, sarma de cupru, shungit, span metal

Dimensiuni: pandantiv-4cm
lungime lant-60cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • Cercei facuti cu suflet ! Multumesc, Monica!

  Anonim | 14.04.2019

 • Nota 10

  costinab23 |  25.03.2019

 • Au americanii un cuvânt care descrie o fraza in romană: Amazing! Mulțumesc frumos! Sublim

  ANTIABE |  07.03.2019

 • Produsul arata exact ca in poza. Foarte frumos. Multumesc!

  chelarucleopatra |  02.02.2019

 • Un pandantiv mult mai dragut ca in poza. Se simt efectele. A venit ambalat cu dragoste, cu materiale de informare si surprize. 5 stele cu toata inima Mult succes Monica

  georgescuvalentinnicolae |  25.01.2019

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?