Pandantiv Crystal Clear

50 LEI

Pandantiv înfășurat în sârmã de cupru pur, pe piatra bruta de cuarț de stâncă. Acesta își va schimba culoarea in timp deoarece nu este tratat sau lăcuit.
.
Cristalul de cuarț se credea cândva a fi o gheață eternă trimisă de zeii cerești. Până la sfârșitul anilor 1500, mulți oameni de știință credeau că această piatră era gheață fosilizată. Cristalul de cuarț este de fapt un mineral, unul dintre cele mai abundente minerale din scoarța continentală a Pământului, compus din siliciu și oxigen.
Cuarțul poate fi limpede ca ca gheața sau poate avea incluziuni, voaluri, bule și diverse culori. Este cunoscut și sub numele de cristal de stâncă, cuarț cristal, cristal universal sau cuarț transparent.
Datorită capacității sale de echilibrare, cuarțul este excelent pentru armonizarea și stabilizarea mediului ambiant și este de ajutor în relațiile romantice. Se spune că amplifică energia de vindecare și este deosebit de eficient pentru oboseală cronică, artrită, leziuni osoase, depresie, diabet, fibromialgie și tulburări intestinale. De asemenea, se crede că îmbunătățește energia mentală și fizică, rezistența și puterea fizică.

Șnur din imitație piele intoarsã inclus !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuart, Cupru

Dimensiuni: 5cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Fan Courier: de la 0 LEI
Easybox: 10 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar