Pandantiv ''Light seeker''

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantiv ''Light Seeker''
Am ales moliile ca si sursa de inspiratie pentru o noua colectie de bijuterii, pentru ca in ciuda faptului ca lumea le piveste cu reticenta, simbolistica acestor insecte este foarte frumoasa si diversa; sunt foarte apreciate in unele culturi, privite ca si animal totem, protectori si adevarati ghizi in calatoria noastra de transformare.
Printre speciile mele preferate de molii se numara ''Moon Moth'' (Actias Luna) sau Molia Lunii.
Este unul dinte cele mai frumoase specimene de molii, atat de frumoasa incat imaginea sa a facut parte dintr-o serie speciala de timbre de colectie.
Sa intalnesti o molie Luna este un adevarat privilegiu, caci in stadiul de fluture nu traieste decat aproximativ saptamana.
Se nasc, se transformă, iubesc, mor și apoi renasc din nou. Scurtul lor ciclu de existenta ne reaminteste ca ar trebui sa profitam cat putem de mult de fiecare secunda pe care o avem pe acest pamana, sa traim si sa iubim la maximum.
Luna Moth /Molia Luna este un simbol in sine pentru transformare, metamorfoza; in unele culturi, aceasta molie este privita ca un aliat si ghid in calatoria noastra de transformare.
Caracteristici:
- Pandantiv realizat integral manual, UNICAT, din argint 999 si piatra semipretioase: Labradorit
- Argintul a fost antichizat si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. Aspectul final al metalului este mat cu zone lucioase.
-Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
- Pandantivul face parte din colectia ''Arcane''
- Dimensiuni: pandantivul masoara per ansamblu aproximativ 7 cm in lungime.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023