Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


 • Livrare
  De la 0 LEI
 • Timp retur
  Minim 14 zile
 • Plata
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

PANDANTIV ORGONIC "OCHIUL LUI HORUS"

Structura orgonitica ofera protectie impotriva energiilor,vibratiilor negative,neutralizează efectele microundelor, radiaţiilor electromagnetice, câmpurilor magnetice dizarmonioase.Acestea sint preluate de stuctura orgonitica si transformate in energie pozitiva,benefica pentru organismul uman.Efectele sint generate de alaturarea intr-o stuctura omogena a unor materiale oganice si anorganice.

Structura ORGONULUI contine PIETRE SEMIPRETIOASE cu rol de a creste puterea de protectie,de a purifica,energiza,absorbi energii si influente negative,LAPIS LAZULI, OPAL,CRISTAL DE STINCA bobinat cu sirma argintata, TAMISE SCHLAGMETAL(Gold Flakes- cupru si zinc),SPAN METAL,SIRMA DE CUPRU IN FORMA DE MONEDA,rasina de caliate superioara- FRANTA.


OCHIUL LUI HORUS sau Ochiul lui Ra- Simbolul ochiului a fost folosit ca un simbol de protecție și vindecare de cel puțin 8.000 de ani, el este purtat ca talisman. Acest simbol este, de asemenea, uneori numit Udjat - un cuvânt egiptean insemnind "a face bine". El reprezinta puterea iluminarii,ochiul semnifica, de asemenea, puterea regala.Ochiul albastru protejeaza proprietarul de invidii si gelozii,respinge si previne intentiile rauvoitoare.
Cuvântul egiptean pentru „amuletă“, tradus aproximativ, înseamnă a „păzi” şi a „apăra”. Aceasta amuleta te proteaza in iubire si iti poate aduce prosperitate. În cultura antică a Egiptului, amuletele şi talismanele erau considerate podoabele esenţiale purtate de cei vii. Se credea că aceste amulete posedau puteri magice, care te protejau în viaţa de pe pământ, dar şi în cea de după moarte. Egiptenii credeau cu îndârjire în viaţa de dincolo, multe dintre crezurile lor fiind centrate în jurul acestei fixaţii puternice. De aceea mormintele faraonilor, piramidele, erau bogat decorate şi pline cu multe comori simbolice, care trebuiau să ofere suveranilor o viaţă sigură şi bună după moarte. Piramidele dăinuie până astăzi, ca şi unele dintre cele mai puternice talismane. Dintre nenumăratele simboluri purtate de egipteni ca amulete, se crede că ochiul omenesc neîmpodobit era cel mai agreat, deoarece el protejează şi oferă vederea altor lumi. Pentru a le mări puterea, aceste amulete în formă de ochi erau uneori încadrate într-un triunghi, ca să includă puterea ascunsă, dar intensă, a piramidei. Despre ochiul lui Horus, s-a spus din cele mai vechi timpuri ca e un puternic simbol protector si ca aduce intelepciunea celor care il poarta. Acest al treilea ochi, un ochi divin, acorda purtatorului luciditate si claritate. Se spune ca daca te folosesti de puterile sale poti atinge orice scop, fie ca e vorba de imbogatire rapida, iubire adevarata sau calm interior. Legenda sa vine din orbirea temporara a lui Horus, de care acesta a suferit in urma unei batalii. La fel cum zeul a reusit, pana la urma, sa-si recapete vederea, si ochiul sau e un simbol al celor ce triumfa cu orice pret.Egiptenii folosesc acest simbol al ochiului ca pavaza impotriva oamenilor rauvoitori.Purtat ca bijuterie de aur, argint, lapis lazuli, lemn, portelan sau calcedonie rosie, despre Ochiul lui Horus se crede ca garanteaza siguranta, protejand sanatatea purtatorului si oferindu-i intelepciune si prosperitate.

CRISTALUL DE STINCA- este numit GHEATA ETERNITATII sau PIATRA PUTERII.Varful pietrei este asociat celei de-a saptea Chakre, numita Chakra a coroanei. Gratie luminii sale stralucitoare, cristalul de stanca are capacitatea de a darui o parte a luminii sale unor fiinte vii care au nevoie de ea. Cristalul de stinca confera puritate si liniste interioara, protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschide la nivel emotional pe cei care nu stiu sa iubeasca, sporeste instinctul matern si imbunatateste relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate. Calmeaza, relaxeaza, confera somn linistit si vise revelatoare, aduc la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative. Protejeaza impotriva bolilor, a atacurilor psihice negative, a gandurilor negre, a depresiei. Primeste, activeaza, inmagazineaza, transmite si amplifica energia. Recomandat pentru purificarea, energizarea si ameliorarea mediului in care va aflati.

LAPIS LAZULI este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Unele culturi stravechi pretuiau Lapis Lazuli mai mult decat aurul! Egiptenii si Babilonienii apreciau foarte mult Lapis Lazuli. Era considerata piatra sacra, ce insotea adeseori mumiile in mormant, pentru a le ghida dupa moarte.Cristalul albastru deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Piatra spirituala, simbol al regalitatii. Puternic rol protector,fereste de rau si orice pericol, impotriva atacurilor psihice, energiilor negative, blestemelor, vrajilor, gandurilor rele.Frumoasa piatra semi-pretioasa lapis lazuli e perfecta pentru un talisman.Lapis-lazuli este piatra vindecarii, folosita de-a lungul istoriei de catre vraci, samani si medici din Evul Mediu occidental pentru a ajuta inchiderea ranilor, fie ele emotionale sau fizice. Chiar si in zilele noastre, clarvazatorii mai cred in puterea acestei pietre de a facilita clarviziunea si de a aduce iubirea in viata celor care vin sa le ceara ajutorul.

OPALUL confera liniste interioara, protectie. Este o piatra spirituala, piatra karmica, care pune in legatura cu vietile anterioare, piatra a iubirii, a atractiei fizice, a erotismului, dorintei si pasiunii sexuale. Protejeaza impotriva bolilor, atacurilor psihice negative, gandurilor negre, depresiei, a suferintei din dragoste. Este recomandat pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Luna: familie, domiciliu, sensibilitate, emotivitate, sanatate, casa, ocrotire, sensibilitate, feminitate, copii, maternitate. Opalul în cultura romana era considerat „piatra iubirii” sau „piatra speranței”.

Pandantivul este prevazut cu agatatoare argintie, snur din organza si bumbac cerat cu inchizatoare.
D imensiune orgon- 28 mm


Info
· tip: Lucrat Manual
· adaugat: 01.09.2012
· 802 vizualizari
· vandut si livrat de monica19

Dimensiuni
-

Materiale
-


Ti-ar putea placea