1.200 LEI

Pandantiv rubin fatetat

Pandantiv rubin brut fatetat

Pandantiv din rubin brut,netratat chimic si termic,provenienta India, cu forma ovala, fatetata,imbracat in sarma de argint 925.


Bijuteria se livreaza purificata si activata,in saculet de catifea
Nu se vinde cu lant

Rubinul este recomandat nativilor din zodiile: BERBEC,TAUR,
RAC,LEU,SCORPION,SAGETATOR,dar poate fi purtata si de nativii altor zodii pentru calitatile sale spirituale si terapeutice.


Actioneaza asupra chakrelor 1 si 4, este sub influenta planetelor Marte si Soare,si detine energie Yang(masculina)

Numerologic actioneaza asupra nativilor aflati sub influenta nr 3, adica nascuti in zilele de 3,12,21 si 30 ale fiecarei luni, sau care au nr. personal 3(se aduna ziua, luna si anul nasterii, si se reduce la o cifra).

Rubinul aduce putere si succes pe toate planurile, deoarece se afla sub influenta Soarelui, planeta cu energii pozitive, fiind ea insasi o piatra cu energie Yang. Puterea si succesul rezida si din influentarea chakrei 1(radacina) care confera stabilitate,inclusiv financiara, claritate in gandire si intelepciune.

Nu lipsit de importanta este faptul ca aceasta piatra actioneaza asupra a doua chakre diferite.Chakra radacina este o chakra inferioara, iar chakra 4( a inimii) este o chakra intermediara, ea facand legatura intre cele 3 chakre inferioare si cele 3 superioare, astfel incat purtatorul va beneficia de ajutor energetic in vederea purificarii si activarii intregului sistem de chakre.

Rubinul este bun pentru meditatie si pentru accesul la arhiva akashica, unde va gasi informatii privind activarea abilitatilor sale psihice.

Cele doua spirale din sarma accentueaza caracteristicile de mai sus ,reusind sa imbine caracteristicile celor doua planete si a celor doua chakre asupra carora actioneaza rubinul.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 07.03.2018 38 de vizualizari vandut si livrat de Kirra Disponibil imediat

Dimensiuni
Dimensiune-2,5 cm
Greutate-18,50 gr
Carate-91

Materiale
rubin brut, sarma argint

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?