Pandantiv Rubin Zoisit, pandantiv mandala, pandantiv rasina, pandantiv orgon

80 LEI134 LEI

Fiecare bijuterie este turnata si slefuita manual, fara interventia unei masini. Procesul de realizare al acestui pandantiv, dureaza 7-14 zile si implica mai multe etape de turnare.Nu este folosit adeziv,sistemul de prindere este fixat cu rasina.

Structura pandantivului cuprinde cristale cu rol de a creste puterea de protectie, de a purifica, energiza, absorbi energii si influente negative, RUBIN ZOISIT, JAD, PERIDOT, CUART ROZ, CRISTAL DE CUART cu efect energetic extrem de puternic, SHUNGIT cu rol de a creste puterea de protectie si vindecare, foita aur,sarma de cupru,span metal, rasina pentru bijuterii.

Dimensiune pandantiv- 4 cm.
Pandantivul este prevazut cu inchizatoare si lant din inox de 50cm lungime.

Pachetul va contine:
-pandantiv mandala si lant inox
-cutie cadou
-info print produs si recomandari de purtare
-cadou handmade bratarica cu snur si cu semnatara mea(la intreaga comanda)
-plic cu bule

Termenul de mandala deriva din sanscrita, iar semnificatia sa se refera la centru sau la cerc. Centrul mandalei reprezinta adevarata noastra esenta. Cercul reprezinta sinele superior, divinitatea, perfectiunea si creatia pura. Mandalele sunt modele geometrice de rezonanta, care creaza o punte intre lumile vazute si cele nevazute. Ele se regasesc in intreaga creatie, pana la cel mai mic atom, fiind o reprezentare a Universului insusi si a legilor ce-l guverneaza. Mandala are o structură concentrica, ofera elemente vizuale de echilibrare, simbolizând unitate și armonie. Mandala este un instrument în călătoria noastră spirituală, deoarece simbolizează centru cosmic și psihic. Mandala poate fi folosita ca o formă de meditație în scopul dobândirii de cunoștințe, în primul rând de tipul celor care se află în in interiorul nostru.Mandalele au rolul de a emite anumite vibratii in jurul lor, vibratii ce adera la campul energetic al celui care le priveste si care se contopeste cu ele. Energia mandalelor patrunde adanc in structurile noastre, pe care le armonizeaza, putand dizolva blocaje, temeri si frici. Mandalele sunt folosite de catre Budisti, Hindusi, Tibetani si Nativii Americani in rugaciune, meditatie si pentru vindecare.

Cristalele vehiculeaza energized, ele concentreaza, amplifica si raspindesc lumina. Cristalele sint mijloace pentru reglarea energetica a chakrelor, ne ajuta sa mentalizam ceea ce dorim sa aducem in viata noastra, cu conditia ca acel ceva sa fie in acord cu legile divine. Culoarea este indiciul cel mai important in alegerea lor, pentru ca arata ce tip de energie este emisa de piatra respectiva.Vibratia specifica fiecarei pietre intra in rezonanta cu aceeasi vibratie din aura noastra,amplificind puterea culorii respective cu tot ce implica ea, actioneaza marind cimpul energetic, capacitatile fizice si mentale corespunzatoare vor creste in intensitate.

RUBIN ZOISIT- anyolit este listat ca o combinație de zoisite și rubin. Aceasta combinatie creează un mineral cu adevărat norocos natural, care emana energie si pozitivitate, în toate aspectele vieții. Ea promovează fertilitatea, deoarece sprijină procesul de reproducere la toate nivelurile, de la concepție, naștere la creșterea economică și dezvoltarea. Se manifesta la nivel fizic prin limitarea sau controlul daunelor cauzate de elemente negative, cum ar fi boală, durere și depresie. Aceasta ajută la creșterea înțelegerii de sine și a lumii. Trezește spiritualitate prin consolidarea conexiunilor neuronale și energetice între minte și corp. Ajuta organismul sa recâștige controlul asupra sa, ajuta la luarea unor decizii favorabile, aduce beneficii ce tin de spiritualitate și de bunăstarea generală. Anyolitul este cunoscut pentru abilitatea sa de a crește gradul de conștientizare privind individualitatea proprie. Consolidează în principiu, toate energiile pentru a stimula un câmp de forță pozitivă copleșitoare de a bloca percepția negativă asupra ființei fizice, precum și spiritual, care tinde să diminueze vitalitatea fizică.

JADUL piatra imperiala,este considerat unul dintre cele mai importante simboluri ale purității, seninătatii, iubirii. Pentru maori Jadul este piatra care aduce noroc. In cultura chineza Jadul confera inspiratie, ajuta in a lua decizii rapide și precise, in realizarea scopului in viata. Este o piatra ce confera curaj, înțelepciune, toleranta, echilibru si stabilitate emotionala, vitalitate, iubire, generozitate, pace, armonie. Jadul de toate tipurile este o piatra a protectiei. Este folosit de șamani pentru protectie impotriva bolilor și ca protecție psihică, aduce liniste mintii si o stare de spirit buna. Jadul aduce noroc, sănătate și bogăție, protejaza copiii de boli, foarte bun pentru relaxare, piatra a longevitatii cu o energie blândă. Jadul este considerat a fi de ajutor pentru plamani, inima, timus, sistemul imunitar, rinichi, sistem nervos, in eliminarea toxinelor din organism.

CUARTUL ROZ- piatra a iubirii pure. Cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera. Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia, gandurile si energiile negative.Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, gat, nas, sinusuri.

PERIDOT- piatra prosperitatii, echilibrului, piatra vizionara. Cristalele verzi confera echilibru, relaxare, creaza armonie, calm interior. Sunt cristale ale puritatii naturii, fertilitatii,vietii, ale sanatatii, confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile, sustin schimbarea, dezvoltarea. Se folosesc pentru a atrage banii, bogatia, prosperitatea. Puternic rol protector, protejeaza impotriva raului si gindurilor negative. Este o piatra de lumină care contracarează efectele emoțiilor negative. Peridotul favorizează echilibrul emoțional, securitatea și pace interioară. Peridotul ascute mintea și deschide nivele noi de conștientizare. Aceasta piatra este cunoscuta sub numele de piatra vindecator deoarece ajută persoanele care lucrează în vindecarea altor persoane in curățarea aurei și neutralizarea toxinelor la toate nivelurile.

CRISTAL DE CUART- amplifică, transformă, înmagazinează, focalizează şi transferă energia. Cristalele de cuart amplifica energia corpului, dar la fel de bine si gindurile, care devin mai clare si mai puternice, energia cristalelor transformă compoziţia moleculară a apei, a aerului, sau alte substante aflate în câmpul lor energetic, cum noi suntem 70% apa, pot ajuta si organismul uman, inmagazineaza energie, dar si informatie. Structura internă a cristalelor de cuart are şi puncte comune cu ADN-ul uman, care el însuşi conţine particule de cristal, care emit fotoni în banda de lumină vizibilă şi care mai conţin şi codul de bază necesar pentru apariţia vieţii. Cristalul de cuarţ are proprietăţi piezoelectrice, se polarizează, respectiv produce descărcări electrice sub acţiunea diferiţilor factori mecanici şi se deformează expuse într-un câmp electric.

SHUNGITUL piatra magica sau piatra vietii, face parte din categoria mineralelor ce restabilesc legatura fiintei umane cu Pamantul. Shungitul este o roca asemanatoare carbunelui, care a primit aceasta denumire de la satul Shunga din Karelia, aflat pe malul lacului Onega,Rusia.Energiile ancestrale ale Shungitului va ajuta sa va reconectati la forta terestra si in acelasi timp sa va eliberati de incarcatura negativa acumulata. Efecte benefice: protejaza de vibratiile negative,elimina efectele negative ale campurilor de inalta tensiune, ale zonelor geopatogene sau de emisiile campurilor electromagnetice, creste imunitatea, influenteaza benefic sistemul limfatic,restabileste functionarea normala a organismului, stimuleaza procesele de autovindecare,reincarca energetic.

CE STE UN ORGON? In anii 1940,dr. Wilhelm Reich, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii. El a numit aceasta ENERGIE ORGONICA.Orgonul este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Energia vietii este un principiu activ intilnit in medicina traditionala chineza, in artele martiale, yoga, este Qi in cultura chineza, Prana in hinduism, Lung în budismul tibetan, Mana ii spun Hawaienii. Folosirea orgonului este o modalitate naturală, pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. Structura orgonului neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase.

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: păstraţi fiecare bijuterie în ambalajul ei original, cutie sau săculeţ, protejati bijuteriile din rasina de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: CRISTAL DE CUART, CUART ROZ, JAD, PERIDOT, RUBIN ZOISIT, foita aur, otel noxidabil, rasina, sarma de cupru, span metal

Dimensiuni: lungime lant-50cm
dimensiune pandantiv-4cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
CURIER RAPID BUCURESTI: de la 0 LEI
CURIER RAPID ALTE LOCALITATI: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Produsele sunt minunate! Astept cu nerăbdare noutăți!

  17.01.2020

 • Un set superb, fin lucrat și cu utilitate esențială! Mulțumesc, Monica!

  Anonim | 22.12.2019