Pandantiv triunghi cu cristal Swarovsky

45 LEI

Pandantivul este realizat integral manual in forma de triunghi echilateral prin impletirea sarmei de cupru placata cu argint la care am adaugat un cristal Swarovsky faietat.
Triunghiul este un simbol al focului, al gandirii, al sentimentului. Daca acesta este cu varful in sus focalizeaza energia in acea directie, ascendent, fiind totodata un simbol masculin. Triunghiul cu varful in jos semnifica manifestarea in materie si este un simbol feminin. Triunghiul echilateral simbolizeaza omul echilibrat.
Cuprul sustine si stimuleaza fluxul energetic prin corp, minte si suflet. Este in legatura cu atributele divine ale fiintei ca esenta si, in relatie cu orice piatra tamaduitoare, potenteaza efectele acesteia. Cuprul intareste glanda pineala si in general realizeaza o reglare a tuturor glandelor hormonale din corp.
Cuprul stimuleaza circulatia informatiei prin retelele neuronale si este cunoscut ca stimulator al abilitatilor magice si puterilor psihice.
Cuprul generează un camp de forța asemănător energetic cu vibrația iubirii de aici provenind si asemănarea lui cu planeta Venus.
Influențează creșterea plantelor, are acțiune terapeutica asupra plămânilor și se pare ca ar avea si o oarecare influenta asupra ADN-ului uman.
Purtarea acestui metal face ca întregul corp sa intre într-un proces de rezonanta, proces ce are ca scop deschiderea chakrei iubirii.

Argintul este unul dintre cele mai vechi metale preţioase, fiind un simbol al purităţii şi al inţelepciunii.
Inima. Un simbol cu o existențã durabilã, desemnând nucleul emoțional, moral, intelectual sau spiritual al ființei umane.
Ea a fost recunoscuta, de mult timp, in numeroase culturi, ca un simbol al iubirii, fericirii, compasiunii si caritatii.
Din punct de vedere grafic, simbolul inimii este reprezentarea unui triunghi intors sau a unui triunghi cu varful in jos, o imagine metaforica a unui vas in care este turnata sau prin care este transmisa dragostea.

Creatie cu suflet pentru suflet!

Multumesc ca ati vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Sarma de cupru placata cu argi, cristal Swarovsky

Dimensiuni: Dimensiune pandantiv 3,5x4 cm
Dimensiune cristal: 1x1,5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 7 LEI
CURIER: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Brățările comandate sunt mult mai frumoase și delicate in realitate! Sunt fff multumita și recomand tuturor sa -si achiziționeze bratara dorita fara nici o ezitare! Multumesc din suflet!

  17.08.2020

 • Brățările comandate sunt mult mai frumoase și delicate in realitate! Sunt fff multumita și recomand tuturor sa -si achiziționeze bratara dorita fara nici o ezitare! Multumesc din suflet!

  17.08.2020

 • Foarte frumos! O culoare foarte placuta, foarte finut, imi place foarte mult :)

  10.06.2020

 • Produsele sunt minunate, frumos lucrate! Felicitari!

  Anonim | 08.05.2020

 • Bijuterii minunate, lucrate cu maiestrie, eu si fiica mea le purtam cu incantare

  20.03.2020