,,PAPAYA & ACEROLA'' - Sapun natural, cu efect de albire si antiacnee sau puncte negre

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.

Ingrediente: uleiuri vegetale (palmier, cocos, rapita, ricin si macerat uleios din flori de crin), untura de porc, papaya fruct proaspat, pulbere de Acerola, extract bio de rozmarin, iaurt grecesc, apa distilata, sare de lamaie, lactat de sodiu, vitamina E vegetala, paprika pulbere, uleiuri esentiale bio (Portocale, Lamai si Lavanda), fibre de matase naturala si argila alba.

Proprietati & Beneficii:
- combate petele (de batranete, solare, de graviditate ori post-inflamatorii), care se vor usca si exfolia natural, iar pielea se va albi
- combate acneea, cosurile si punctele negre
- tenul ramane foarte curat, si luminos
- se imbunatateste calitatea si tonusul (pielii imbatranite ori acneice)
- prin utilizarea pe termen lung, se asigura rezultate maxime
- poate fi folosit si pe corp
PAPAYA (Carica papaya) - contine papaina - o enzima proteolitica (care descompune proteinele) cu efect de peeling si de atenuare a petelor si pistruilor, si antiinflamatoare (pe acnee)
ACEROLA PULBERE (Malpighia punicifolia) - este o specie de cirese de Amazon (Peru), cu un continut de vitamina C enorm (de 30 ori mai mult ca in citrice), polifenoli si flavonoizi.
- detoxifica si albeste pielea terna a fumatorilor sau acneica
- calmeaza pielea problematica
- hidrateaza si elasticizeaza pielea matura, imbatranita (deci, are si rol antiage)
IAURTUL GRECESC - curata si calmeaza pielea, o albeste (datorita acidului lactic pe care-l contine), o hidrateaza si hraneste, si nu in ultimul rand repara pielea (gratie, proteinelor din componenta sa). Acidifica pielea, si asta e un lucru excelent contra bacteriilor ce intretin acneea.
MATASEA NATURALA - hidrateaza intens si netezeste pielea.
UNTURA DE PORC - desi ,,ocolita'' de foarte multi sapunari, totusi ar trebui reconsiderata. Confera sapunului foarte multa spuma ( persistenta si cremoasa), duritate si calitati hidratante si emoliente.
VITAMINA E vegetala - elasticizeaza si hidrateaza pielea, si reduce efectul deteriorarii celulelor expuse la UV. Totodata, prelungeste durata de conservare a sapunului, in sensul ca, combate oxidarea uleiurilor sensibile adica rancezirea lor.
SAREA DE LAMAIE - ajuta la conservarea sapunului.
ARGILA ALBA (numita si Caolin) - foarte bland abraziva, elimina toxinele, calmeaza pielea cu probleme, cicatrizeaza si regenereaza pielea.
Valabilitate & pastrare: 3-4 ani, in loc uscat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lamai si Lavanda, apa distilata, extract bio de rozmarin, fibre de matase naturala si ar, iaurt grecesc, lactat de sodiu, papaya fruct proaspat, paprika pulbere, pulbere de Acerola, ricin si macerat uleios din fl, sare de lamaie, ulei bio de cocos, ulei biode rapita, uleiuri esentiale bio Portoca, uleiuri vegetale palmier, untura de porc, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 100 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023