PASTA LAVANTA de IGIENA INTIMA - ANTISEPTICA si CALMANTA cu: lapte de ovaz

29 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: lapte de ovaz realizat handmade, tensida solida SLSA, xanthana (adensant), ulei de migdale dulci bio, ulei esential de Tea Tree, suc de lamaie.

Proprietati: preparatul are un pH = 5 (usor acid).
Desi, conceput pentru igiena partilor intime (preparatul lavant fiind unul foarte delicat, calmant, hidratant), poate fi utilizat si pentru spalarea tenului ori pielii bebelusilor.
Un ten uscat, deshidratat, iritat ori sensibil, care nu suporta ,,spalarea traditionala'', se comporta foarte bine la spalatul cu aceasta pasta lavanta.
OVAZUL (Avena sativa) - contine cantitati importante de saponine, grasimi lubrifiante si polizaharide (substante dulci). Prin continutul de saponine- care reprezinta un agent de curatare natural, are capacitatea de a curata profund si delicat pielea; ajuta la vindecarea iritatiilor minore precum si a rosetii; prin continutul de polizaharide, formeaza cu apa o masa gelatinoasa cu efect de pelicula protectoare asupra pielii, prevenind astfel deshidratarea; efect antiinflamator, calmant si regenerator asupra pielii sensibile, iritate,ori uscate cu eruptii.
ULEIUL DE MIGDALE DULCI - un ulei nobil, printre cele mai emoliente si protectoare, un amic pretios si indispensabil al pielii
ULEIUL ESENTIAL DE TEA TREE - principala sfera de actiune: antibacterian si antimicotic. In sfera genitala, e de un real folos in infectii precum: leucoree, salpingite, vaginite, cistite, uretrite. Este un antifungic eficace (pe Candida), avand capacitatea de a penetra tesuturile afectate, unde inhiba cresterea si sporulatia. Este si un dezinfectant puternic, calmeaza usturimile si pruritul de orice natura, precum si iritatiile pielii.
SUCUL DE LAMAIE - a fost adaugat pentru reglarea ph-ului la 5.
Prezentare: flacon tip cutie de 200ml, etichetat (data preparare, valabilitate,ingrediente.... si ambalat festiv!)
Valabilitate: circa 3luni (se recomanda pastrarea in frigider!)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lapte de ovaz realizat handmad, suc de lamaie, tensida solida SLSA, ulei de migdale dulci bio, ulei esential de Tea Tree, xanthana adensant

Dimensiuni: 200ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023