Pendul Merkaba

50 LEI

Cristale naturale - Ametist & Quartz / Ametist - Varf & Quartz / Cristal de Stanca - sfera 10 mm si Element Merkaba D = 18 mm & elemente din zamac argintat ; L = 57 mm

Merkaba = Coșul / vehiculul înălțării.
Merkaba este vehiculul divin, care este folosit de Maeștrii Înălțați pentru a ajunge și a se conecta cu cei care sunt în acord cu taramurile superioare.

Mer înseamnă lumină.
Ka înseamnă spirit.
Ba înseamnă corp.

Mer-Ka-Ba este mintea / corpul care este înconjurat de câmpuri opuse de lumină,
Roți în roți care transportă mintea / corpul de la o dimensiune la alta.
Sunt spirale de energie ca în ADN.
MerKaBa este un vehicul interdimensional.
MerKaBa este un vehicul ușor alcătuit din două tetraedere ușoare, interconectate, care au un centru comun.

Cercetătorii descriu această figură ca un tetraedru de stele.
Un tetraedru de stele poate fi considerat o stea tridimensională a lui David.
Odată activat, acest câmp în formă de farfurie este capabil să transporte conștiința direct în dimensiuni mai mari.

Vehiculul Merkaba este o structură mixtă (non-permanentă) a spiralelor de energie interconectată, care există ca parte integrantă a întregii creații.
Activarea vehiculului Merkaba este necesară pentru a ajunge la viața veșnică, pentru a călători în timp și a trece prin poarta stelară.
Acest proces de acordare constantă a naturii și vibrațiilor universului permite o experiență profundă a adevărului despre legătura întreaga viață.

Cuvântul ebraic Merkaba (מרכבה pentru, transport ) este derivat din rădăcina consoana RKB«unitate», cu sensul general și este în Ezechiel (1: 4-26), folosit pentru a desemna«carul»Dumnezeu, vehiculul cu patru roți care este alimentat de patru chayot (חַיּוֹת chayot, ebraică), patru lucruri vii.

Câmpurile Merkaba ne permit să mișcăm (de fapt extindem) în următorul set de câmpuri existente dimensionale și să urcăm treptat.
Toată lumea și totul are un câmp personal Merkaba.
Când câmpul personal microcosmic Merkaba funcționează în mod natural, se conectează la câmpurile mai mari macroscopice Merkaba ale planetelor, galaxiilor, universurilor și întregului cosmos.
Câmpul personal Merkaba reprezintă sistemul circulator personal organic, prin care conștiința se manifestă în materie de timp-spațiu.

Merkaba poate fi cel mai bine descris ca o sferă de lumină aurie.
Activarea Merkaba este unul dintre cele mai importante procese după terminarea ascensiunii.

Merkaba vehiculul de ascensiune

Un vehicul interdimensional Merkaba nu numai că întărește gândurile și sentimentele unei persoane o mie de ori, dar face și conexiunea interdimensională.

Meditația Merkaba are un efect asupra tuturor oamenilor: sporește contactul cu sinele superior, face posibil ca propriile ganduri neprelucrate, adică amintirile și temerile noastre nerecuperate, natura conștientă și inconștientă, profesională, karmic, să vină la suprafața pentru vindecare.
De asemeni ne învață să trăim dragostea necondiționată.

Corpul tău formează un centru a 5 a dimensiune în centru și începi să formezi așa-numitul vehicul Merkaba.
Merkaba înseamnă transport în ebraică. Merkaba este o structură luminoasă cristalină care vă permite să călătoriți în spațiu prin spațiu, timp și dimensiuni.
Are conștiința ei. Poate că te duci cu ea în alte sisteme sursă. . Structura luminoasă cristalină a Merkabei o construiești din propriile tale câmpuri sub îndrumarea spiritului tău.
Vorbim acum despre trei axe diferite cu funcții diferite: funcția de înger, frăția spațială sau funcția extraterestră și funcția maeștrilor ascensionați. Toate se potrivesc împreună.
Când este timpul să urcăm, Frăția Spațială va uni toate Merkaba-urile pe care le construiește în propriile sale câmpuri pentru a aduce planeta împreună și pentru a construi corpul de Lumină planetar. Ei construiesc literalmente vehiculul de ascensiune pentru planetă. Pământul va fi scos din a treia dimensiune, iar dimensiunea se va prăbuși. Axa Maestrilor Ascensionari preia conducerea și navigația. Misiunea lor este să lucreze cu coordonatele, astfel încât acest sistem solar să poată fi transportat într-un sistem cu mai multe stele.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Superbe coliere!

  19.06.2021

 • Superbe coliere!

  19.06.2021

 • Stunning!

  Anonim | 12.02.2021

 • Ellegant!

  Anonim | 12.02.2021

 • Elegant!

  Anonim | 12.02.2021