Perle & Agate (cod 989)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O formulă de asociere între Agate negre dungate și Perle de cultură negre, poate fi nu numai interesantă dar și elegantă.
Colierul are o lungime medie (63 cm) iar cerceii sunt simpli.
Având în vedere că urmează o serie de sărbători îndrăgite și foarte mult așteptate (Dragobete, Mărțisor și 8 Martie - Ziua Femeii) pregătesc o colecție mai specială, intitulată "Femina", colecție care va cuprinde lucrări tematice corespunzatoare dar și cadourile oferite clientelor fidele acestui magazin.
Lucrarea care deschide această colecție este intitulată "Agate", se găsește la codul 990 și este cadoul oferit de magazin clientei care comanda setul prezentat aici.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Agate negre Brazilia, Perle de cultura negre Japoni, Snur multifir gri ca suport de

Dimensiuni: Colier: 63 cm / 118 grame
Cerceii: 6,5 cm / 10+10 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023