Piatra Lunii - Pandantiv "Spirala vieții" cu piatră rulată de Piatra Lunii. Pandantiv handmade. Unicat. Pandantiv din inox. Cristal natural. Pandantiv pentru echilibrarea energiilor masculine și feminine ale ființei.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantivul "Spirala Vieții" cu Piatra Lunii este lucrat manual cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

Purtat în dreptul plexului solar sau pe inimă, vindecă emoțiile. De evitat de purtat în perioadele cu Lună plină, deoarece energia pietrei devine foarte puternică.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apă curentă (de la robinet), sare grunjoasă românească de la Salina Turda, lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzica meditativă, mantre, reiki. După achiziționarea acestui minunat pandantiv vei primi "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" în format PDF sau JPG.

Pandantivele Spirala Vieţii au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.
Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-------------
PIATRA LUNII - "PIATRA NOILOR ÎNCEPUTURI"

Piatră ideală pentru zodiile Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător, Pești și pentru chakrele 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Piatra Lunii are o puternică legătură cu Luna, dar și cu intuiția. La fel ca și Luna, această piatră este reflexiva, aducându-ne aminte că totul face parte dintr-un ciclu continuu de schimbări, asemenea creșterii și descreşterii acestui astru. Cel mai puternic efect al Pietrei Lunii este de calmare a emoțiilor. Piatra Lunii scoate la lumină informațiile ascunse în subconstient și promovează intuiția și empatia. Încurajează visele lucide, îndeosebi în perioadele cu Luna Plină. A fost folosită în mod traditional pentru amplificarea calităților psihice și pentru dezvoltarea clarviziunii. Poate fi purtată sub formă de pandantiv, caz în care încurajează acceptarea facultăților parapsihice personale.

În plan psihologic, Piatra Lunii calmează reacțiile excesive în fața diferitelor situații, și în special a celor care declanșează reacțiile emoționale. Aceasta piatră are o energie feminină, receptivă și pasivă. Echilibrează energiile masculine și feminine ale ființei, este antitodul perfect pentru bărbații exagerat de macho sau pentru femeile excesiv de agresive.

În plan spiritual, Piatra Lunii evocă răbdare și acțiuni adecvate. Toată creația are propriile cicluri de formare, asa cum chiar și o plantă le are. Piatra Lunii ne învață să identificăm exact stadiul în care ne aflăm și să facem exact ce trebuie astfel încât să nu lăsăm nimic în urmă, pentru a putea trece la nivelul următor. Totodată Piatra Lunii ne învață să avem rabdare, tocmai pentru a face ceea ce trebuie facut, fix atunci când trebuie. Cum nimic nu este întâmplător, nu trebuie să ne grăbim în niciun moment al existentei noastre. Piatra Lunii este o puternică piatră care dezvoltă conștiința și intuiția.

În plan emoțional, Piatra Lunii ne ajută să separăm emoțiile și să avem o perspectivă superioară asupra scopului lor real. Ne susține să eliminăm frustrarea și să lăsăm situațiile să urmeze cursul lor natural. Ne inspiră răbdare infinita și ne învață să fim obiectivi atunci când empatizam cu ceilalți. Piatra Lunii reduce instabilitatea emoțională și alungă stresul, echilibrand emoțiile și îmbunătățind inteligența emoțională. Dacă este plasată pe plexul solar, scoate la lumină vechile tipare emoționale pentru a putea fi intelese, iar apoi dizolvate. Generează astfel o vindecare extrem de profundă la nivel emoțional și tratează dezechilibrele sistemului digestiv (tractul superior) asociate cu stresul emotional.

În plan mental, Piatra Lunii deschide mintea în fața impulsurilor subite și iraționale, a coincidențelor și a sincronicităților. Trebuie totuși să avem grijă să nu cădem în iluzia proiectată de propriile noastre dorințe.

În plan fizic, Piatra Lunii influențează mult ciclul reproductiv feminin și alină dezechilibrele și tensiunile asociate cu menstruația. În cazul bărbaților, Piatra Lunii ajută la racordarea cu schimbările hormonale subtile pe care aceștia le experimentează odată cu schimbările fazelor lunii. Piatra Lunii este asociata cu glanda pineală și echilibrează sistemul hormonal. Este ideală si pentru calmarea copiilor hiperactivi.
------------------------Totul Despre Cristale - Judy Hal


* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor în format PDF sau JPEG.

* Lanțul din imagine nu este inclus în preț dar poate fi achiziționat din magazinul MagiaCristalelorBoutique la categoria Lanțuri: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/lanturi-80022?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Piatra Lunii, Sârmă inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × grosime × adâncime
50 × 27 × 20 mm

Greutate:
22,41 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea