PILLOWTALK camasa de noapte

668 LEI
Către magazinul Dichisar

Aceasta camasa de noapte superba are doua moduri de purtare si este realizata dintr-un material inovativ care este foarte placut si delicat la atingere.
De cand stam acasa, hainele de noapte sau de purtat in casa au devenit din ce in ce mai importante. E important sa ne simtim bine in ceea ce dormim, atat din punct de vedere confort dar si ca simt estetic.Am creat o camasa de noapte versatila carepoate fi purtata in doua feluri: in varianta de dormit o poti purta cu fundele prinse la spate fiind astfel lejera si confortabila iar in varianta de stat prin casa o poti purta cu fundele in jurul braului, ca pe un halat.
Toate produsele SOLLUNA sunt realizate din cupro.
Cupro este un material inovator care se produce din resturi de bumbac. Printr-o tehnologie inovatoare, acestea se transforma intr-un material luxury care pastreaza proprietatile bumbacului si este foarte fin, matasos, delicat, placut la atingere.
Cupro este unul dintre cele mai bune materiale pentru dormit pentru ca este o fibra naturala, este delicat cu pielea ta si are proprietati antistatice, anti praf si anti polen. Este un material rezistent dar si bland cu mediul, fiind biodegradabil. Cupro folosit de SOLLUNA este licentiat Oeko-TEX Standard 100 certifications.
Pentru marimea S lungimea este de 130 cm de la gat in jos ceea ce o face perfecta pentru femei cu inaltimea de 160 cm sau peste. Latimea maxima in zona taliei este de 116 cm (rochia trebuie sa fie larga larga) iar circumferinta manecii la iesire este de 36 cm.
Pentru marimea M lungimea este de 140 cm de la gat in jos ceea ce o face perfecta pentru femei cu inaltimea de 170 cm sau peste. Latimea maxima in zona taliei este de 124 cm (rochia trebuie sa fie larga larga) iar circumferinta manecii la iesire este de 38 cm.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare