Piramida Ametist

De la 75 LEI

Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.

Această creație conține: Ametist, Ametrin, Cuarț alb

Ametistul este o piatră a spiritualității și succesului în afaceri, protejează împotriva gândurilor negative de orice intensitate, magiei negre, blestemelor, vrăjilor, deochiului, atacurilor psihice, spiritelor rele și oricăror pericole și incidente negative. Are un foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Stimuleazpă capacitățile intelectuale și spirituale ale omului, intuiția, curajul, capacitățile extrasenzoriale, încrederea de sine, respectul pentru propria persoană, concentrarea, capacitatea de muncă susținută. Aduce putere, stabilitate, rezistentă, bună judecată, pace interioară, calm, dragoste, fericire, prietenie. Reduce furia, stresul, agitația, depresia, tristetea. Ajută la canalizarea energiilor în sens constructiv, realizare profesională, succes în carieră. Este un cristal bun pentru meditație, rugăciune, post, regresii în viețile anterioare. Purifică, liniștește, transformă energiile inferioare în energii superioare, transformă energia negativă în energie pozitivă. Are efect de calmare sau detensionare în perioade de durere și echilibrează karma. Pune în legătură cu divinitatea și latura spirituală a fiecăruia, trebuie purtat mai ales de credincioși sau cei care doresc să-și amplifice credința religioasă și divină. Ajută la atingerea unor niveluri înalte de spiritualitate, la iluminarea spirituală, la înțelegerea etapelor de transformare în viața omului, precum moartea sau nașterea, pierderea cuiva drag. Dacă este purtat frecvent sau permanent, ajută la vindecare și protejează sănătatea. Absoarbe durerea în piatră și ajută la regenerarea țesuturilor.
Ametrinul este o piatră care combină trăsăturile ambelor cristale, citrin și ametist. Aduce optimism, bunăstare, bună dispoziție, grația divină în viața individului și relații bune cu ceilalți. Amplifică creativitatea, intuiția, concentrarea, claritatea mentală, facilitează călătoriile astrale. Datorită capacității de a proteja de energii negative și de a elibera de stres, este bine să aveți un ametrin în orice spațiu: la birou, în mașina, în dormitor, la intrarea în casă, în buzunar, în geantă.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019