Piramidă orgon Armonie albastră

De la 75 LEI

Disponibil la comandă.
*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.

Această creație conține: Calcedonie albastră, Sodalit și Apatit albastru

Calcedonia albastră este o piatră plină de afecțiune, care promovează fraternitatea și bunăvoința, amplificând stabilitatea grupurilor. Poate fi folosită pentru transmiterea gândurilor prin telepatie. Absoarbe energia negativă și o disipă, purificând astfel canalele de comunicare. În antichitate, oamenii confecționau potire din Calcedonie, căptușite cu argint, despre care se credea că previn otrăvirea. Calcedonia armonizează mintea, trupul, emoțiile, Spiritul și Sufletul. Prin sentimentele de bunăvoință și generozitate pe care le conferă, alungă ostilitatea și transformă melancolia în bucurie. Stimulează personalitatea deschisă și plină de entuziasm. Calcedonia este un purificator puternic. Îmbunătățește asimilarea mineralelor și împiedică acumularea lor în vene. Această piatră amplifică energia fizică, echilibrează corpul, emoțiile, mintea și spiritul. Calcedonia albastră este o piatră a creativității. Amplifică flexibilitatea mentala și dexteritatea verbala și îmbunătațește puterea de învățare și comunicare. Stimulează capacitatea de a învăța limbi străine și îmbunătațește memoria. Calcedonia albastră conferă optimism și încredere în viitor și îmbunătațește percepția despre sine.
Sodalitul aduce o atitudine deschisă față de lumea din jur, claritate mentală și psihică, echilibru mental, ordine, concentrare, focalizare, calm, detașare, vitalitate, discernământ, dinamism, spirit practic. Ajută la purificarea subconștientului, păstrarea și rememorarea amintirilor, inclusiv din viețile anterioare. Amplifică iluminarea spirituală, înțelepciunea, legătura cu divinitatea. Sodalitul este o piatră a curajului și are puternic rol protector împotriva energiilor negative și împotriva influențelor malefice.
Apatitul albastru protejează de orice intruziuni străine: energii negative, energii nocive, radiații. Aduce energie în plus atunci când e nevoie. Stimulează inspirația, creativitatea, intelectul, motivația, învățarea, claritatea mentală, puterea de convingere, spiritul umanitar, capacitatea de a fi de ajutor în beneficiul altora. Ajută la punerea în legătură cu viețile anterioare pentru a îmbunătați viitorul. Absoarbe negativitatea din jur dar și propria negativitate. Oprește egoismul, distanța sau răceala față de ceilalți, iritabilitatea, epuizarea psihica, frustrarea. Are puternic rol curativ și revigorant.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: la comanda (14 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019