Piramidă orgon - Energia Apei

75 LEI

Această creație conține Acvamarin și simbolul țestoasei.

Broasca țestoasă a fost motiv de adorare, animal mitologic și creator de-a lungul timpului. Mituri și legende din întreaga lume ne arată fascinația umanității privind țestoasele. Animalul era considerat sacru în multe părți ale lumii. Țestoasa era adeseori asociată și cu formarea lumii. Civilizația mayașă ne-a lăsat un artefact ce ne arată un om într-o carapace de țestoasă. Este interesant de notat ca în America Centrală există un număr de mituri antice și legende ce descriu că nativii văzuseră țestoase immense zburând în ceruri. Adorarea țestoaselor a fost larg răspândită. În mitologia hindusă, zeul Vishnu ia înfățișarea unei țestoase și cară lumea în spate. În China, țestoasa le reamintea, prin forma ei, oamenilor despre cerul rotund și pământul pătrat. Era considerată o ființă spirituală și se bucura de un înalt statut.
Navigatorii au considerat Acvamarinul o piatră a mării. În vechime se spunea că este o piatră a curajului, care proteja călătorii pe apă, ca să se întoarcă în siguranță acasă dupa voiaje lungi. Există legende din vremea Imperiului Roman care spun că împăratul Nero purta ochelari din Acvamarin transparent. Acvamarinul asigură protecție pe timpul călătoriilor, ajută la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului, împăcarea cuplurilor separate, legarea de noi cunoștințe. Amplifică trezirea spirituală, facilitează accesul spre divinitate, relațiile inter-umane, auto-cunoașterea, încrederea, puterea aurei. Aduce calm, energie, relaxare, pace, păstrează spiritul tânăr și are un puternic rol protector pentru sănătate. Acvamarinul ajută la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului. Amplifică trezirea spiritual, facilitează accesul spre divinitate, calitățile psihice, fluxul communicational, relațiile inter-umane. Reduce teama, anxietatea, depresia, frica și aduce calm, relaxare, pace și energie. Păstrează spiritul tânăr, deschide latura umană. Are puternic rol protector pentru sănătate.*Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019