Piramidă orgon Heart pentru dragoste

75 LEI

Această creație conține: spirală de cupru, charm inimă, sferă din Cuarț roz și cristale de Cuarț roz, Cuarț alb, Granat și Turmalină multicoloră.

Simbolul inimii este unul dintre cele mai durabile și mai recunoscute simboluri din cultura modernă. Un simbol cu o existențã durabilã, desemnând nucleul emoțional, moral, intelectual sau spiritual al ființei umane. Se credea la modul cel mai concret cã aici sãlãşluieşte sufletul; acum sensul este mai mult metaforic. Numeroase texte religioase îi atribuie o semnificație misticã cu totul specialã, o aurã divinã. Simbolul este considerat a fi o variantă simplificată a frunzei de smochin sau cea de iederă. Simbolul ce noi îl asociem astăzi cu inima a fost transmis de diferite culturi (egipteni, greci, traci) prin picturile de pe vase de ceramică ca fiind reprezentativ pentru diferite frunze. În cultura greacă, simbolul inimii a fost folosit ca o imagine timpurie a frunzei de viță de vie ce transmitea fertilitate. Una dintre primele reprezentări scrise ale inimii pe care o știm astăzi se găsește într-un manuscris francez din secolul al XIII-lea, scrise de un autor necunoscut. În Roman de la poire (Romanul perei) este descrisă povestea de dragoste dintre doi bărbați și inima unuia este dată în sens metaforic celuilalt. Inima desenată în manuscris seamănă cu cea a unui con și izbitor de mult cu reprezentarea modernă.
Cuarțul alb are un puternic rol protector împotriva energiilor negative, aduce protecție, armonie în suflet, echilibru emoțional, răbdare. Amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat, purifică celelalte pietre. Calmează, relaxează, stimulează, vindecă și purifică.
Cuarțul roz este o piatră a iubirii pure, aduce bunătate, liniște sufletească, dragoste, prietenie și fericire, respect de sine, capacitatea de a ierta, frumusețe interioară și exterioară. Amplifică creativitatea și talentele artistice, deschide interesul spre artă, fidelitatea, capacitatea de comunicare și de exprimare a emoțiilor și sentimentelor. Atrage persoane bune în preajma noastră. Recomandabil a se purta în perioade de mari tulburari emotionale, calmează ieșirile temperamentale și echilibrează la nivel emoțional și sexual. Reduce stresul, depresia, frica, furia, eșecul, gelozia, gândurile și energiile negative. Echilibrează energiile yin-yang.
Granatul este piatra angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilității și ordinii. Protejează soțiile, mamele, familia. Ajută la atingerea scopurilor, la depășirea perioadelor de criză din viața individului. Mărește efectele celorlalte cristale alături de care este purtat.
Turmalina curăță, purifică și transformă energia densă într-o frecvență superioară. Ancorează energia spirituală, purifică și echilibrează toate chakrele și formeza un scut protector în jurul corpului. Turmalina este o piatră șamanică ce oferă protecția în timpul ritualurilor. Are o mare afinitate pentru spiritele naturii, motiv pentru care este extrem de benefică în grădini sau pe lângă plante. În plan psihologic, Turmalina ajută la înțelegerea de Sine, dar și la mai buna înțelegere a celorlalți, conducând în profunzimea eului, întărind încrederea în sine și alungând frica. Gonește sentimentele de autovictimizare și atrage inspirația, compasiunea, toleranța și prosperitatea. În plan mental, Turmalina este un puternic vindecător, echilibrând cele două emisfere cerebrale și transmutând tiparele mentale negative în tipare pozitive. Această piatră aliniază procesele mentale, chakrele și învelișul biomagnetic. În plan emoțional, Turmalina are efecte benefice asupra sexualității, corectând disfuncțiile emoționale care stau de multe ori la baza pierderii libidoului. În plan fizic, Turmalina alungă tensiunea, fiind benefică pentru îndreptarea poziției coloanei vertebrale. Echilibrează energia masculină cu cea feminina din corp. Turmalina multicoloră cuprinde toate culorile și uneste corpul, mintea, Sufletul și spiritul într-un tot unitar. Promovează imaginile mentale și visele, inspiră creativitatea și amplifică imaginația. Această piatră deschide calea către revelarea sinelui interior și a lumilor spirituale superioare.


*Se pot realiza comenzi personalizate
**Acesta este un produs handmade cu titlu de prezentare. Fiecare model creat este unic și poate prezenta ușoare variații.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală de cupru

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019