Piramidă orgon Mâna lui Hamsa (a Fatimei)

75 LEI

Această creație conține: Simbol Hamsa, cristale de Agat alb, Jad honey, Jad măsliniu.

Mâna Fatimei sau Hamsa este o amuletă în formă de palmier, foarte populară în întregul Orient Mijlociu și Africa de Nord , frecvent utilizată în bijuterii, materiale și draperii, ilustrând mâna dreaptă deschisă, o imagine recunoscută la nivel mondial și folosită ca simbol de protecție împotriva energiilor negative, pentru abundenţă, fertilitate, prosperitate, noroc şi sănătate. De asemenea oferă şi protecţie împotriva deochiului. Simbolul mâinii talisman precede iudaismul, creștinismul și islamismul. Islamiştii o atribuie Fatimei, numind-o astfel după fiica lui Mohamed Fatima Zahra. Creștinii o atribuie Fecioarei Maria iar evreii lui Miriam, în amintirea surorii lui Moise și Aaron. Mâna este reprezentată în special prin mâna dreaptă deschisă şi a fost una dintre cele mai comune componente ale bijuteriilor din aur și argint, considerată o bijuterie tradiţională din punct de vedere istoric. Khamsa a fost cel mai frecvent sculptată în piatră, argint, aur sau metal datorită simbolisticii sale deloc de neglijat: puritatea şi proprietatile magice.
Pictată în roşu pe uşile caselor simbolizează sacrificarea unor animale uneori simbolul se picta chiar cu sângele animalelor sacrificate. Mâna Fatimei se agăţa deasupra uşii de la camera femeii care trebuia să nască pentru a avea o naştere uşoară iar pruncul să fie norocos dar şi deasupra uşii de la intrare pentru a proteja casa de incendii. Se spune că mâna Fatimei cu degetele desfăcute alunga spiritele răului iar cea cu degetele închise aducea norocul. Deseori în interiorul mâinii Fatimei se inserează un ochi care simbolizează protecţia persoanei împotriva deochiului şi a energiilor negative, acesta având rolul de a orbi agresorul. Ritualurile specifice Khamsei se fac în a cincea zi a săptămânii joi considerându-se că atunci puterile ei acţionează la potenţialul maxim. Numărul cinci în Islam este conectat la o parte deschisă, pentagrama celor cinci simţuri, căsătoria, cei cinci stâlpi ai Islamului, cele cinci rugaciuni zilnice și mâna Fatimei. Pentru șiiți, degetele de la mână Fatimei reprezintă şi cele cinci persoane sfinte ale familiei lui Muhammed: Muhammed, Fatima, Ali, Hassan și Hussein. Numele lui Ali sau cele ale tuturor celor Doisprezece imami importanţi sunt uneori gravate pe mâinile de metal ale Fatimei. Hamsas poate include, de asemenea, o inimă, o hexagrama sau cuvântul lui Allah înscris în palma. Datorită importanței sale atât în cultura arabă cât și în cea berberă, hamsa reprezintă unul dintre simbolurile naționale ale Algeriei, apărând chiar în emblema ţării. De asemenea, este cea mai populară amuletă. Uneori se leagă de Khamsa alte cinci amulete (stele, cârlige, cercuri) la părul copiilor, şorţurile negre ale femeilor sau la turbane. Purtatorul Khamsei se va bucura de abundență, noroc, vitalitate, va fi favorizat de astre şi de energiile benefice ale Universului. Talismanul acesta este considerat a fi cel mai norocos din toate câte se cunosc şi e recomandabil să fie purtat sub formă de brăţară. Mâna Fatimei are un efect deosebit de puternic asupra purtătorului mai ales atunci când acesta se află la o răscruce în viață. Mâna Fatimei va adaposti purtătorul de obstacole, certuri și adversitate, ajutându-l să-şi schimbe destinul într-un sens pozitiv. Hamsa este recunoscută ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul mâinii care scrie tot și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi cu susul în jos, în funcție de cultură. In plus, simbolurile prezentate în mână sunt importante și variază funcţie de religie sau locaţie. În ciuda variațiilor, Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase.
Agatul alb promovează toate tipurile de dragoste, este o piatră a iubirii pure. Reduce stresul, regretele, furia, gelozia, vinovăția. Atrage dragostea, conferă frumusețe interioară și exterioară, atrage persoane bune în preajma noastră. Mărește capacitatea de comunicare, fidelitatea. Stimulează creativitatea, protejează îndrăgostiții, copiii, părinții, înlătură negativitatea, calmează ieșirile temperamentale.
Jadul este o piatră aducătoare de noroc și echilibru. Ajută la găsirea soluțiilor potrivite și rezolvarea problemelor, la descoperirea propriului drum în viață. Are un puternic rol protector împotriva accidentelor, bolilor și atacurilor energetice negative. Este o piatră a liniștii și a păcii, a longevității și înțelepciunii, a dragostei și fidelității. Din vechime este considerată o piatră care aduce dragostea. Conferă claritate mentală, echilibru emoțional, profunzime în gândire. Stimulează bunul simț, înțelepciunea, amplifică capacitatea de concentrare, curajul. Jadul alb este extrem de calmant și ajută la fundamentarea și luarea deciziilor. Jadul honey este cunoscut ca fiind benefic în crearea unui scepticism sănătos.
Jadul măsliniu este o piatră aducătoare de noroc și echilibru. Ajută la găsirea soluțiilor potrivite și rezolvarea problemelor, la descoperirea propriului drum în viață. Este o piatră a liniștii și păcii, a longevității, a dragostei și fidelității. Conferă claritate mentală, echilibru emotional și profunzime în gândire. Stimulează bunul simț, amplifică capacitatea de concentrare și reduce teama și emotivitatea.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristale semiprețioase, rășină epoxidică, spirală

Dimensiuni: L = 6 cm
H = 6.5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Foarte foarte frumoase piramidele, sper sa fie cu foflos :). Comanda a ajuns foarte repede, insotita de un deosebit mesaj. 100% multumita.

  28.05.2019

 • SoulsMagic.... iti multumesc! Spor si insipiratie si pe mai departe!

  Anonim | 21.05.2019

 • Sunt forte mulțumită de semnele de carte. Eu am comandat 3 bucăți. Mulțumim forte frumos

  15.04.2019

 • Draga Souls Magic, Multumesc pentru produsele minunate pe care le creati, pentru disponibilitatea si flexiblitatea voastra. Produsele create de voi au o magie aparte.

  Anonim | 09.03.2019

 • Multumesc, Soul's magic! Foarte încântată de produse! Le port cu mare drag si le simt energia pozitivă!

  03.03.2019